selam dostlar sizleri sevgi ve hasretle kucaklıyorum ve sevgili T.D. abimide özlediğimi belirterek saygılarımı sunarım.
Amacımız elbette insnaların körü körüne baglılıklarını çalmak veya onları küçük düşürmek degil,ama gel de bunu bagnaz insanlara anlar anlata bilirsen .İnsan atgözlüğü ile bakmadıkça dünyaya aslında ne kadar kokuşmuş ve yalanlarla dolu bir dünyada anlar...
küçüklükten beri üstümüzde olan bu müslüman -müslümanlık etiketi ve etrafımızdaki baskın inanç sistemi bizleri biraz geçte olsa aydınlanmamızı sagladı. İnsan belli bir zaman sonra ruhen ve bedenen aç olduğunu hissediyor ve anlıyorki inanç ve ibadet tamamen bir külfiyet ve sadece tekrarlardan oluşan egzersiz ve tekerlemelerden ibadetmiş. yahu ben türküm ya illa arapça mı bilmeem lazım malum kitabı ögrenmek için.. yada günde 5 kere egzersiz mi yapmalıyım.. Cumaları kaçırmamak koşulu ile ...
Aslında ben bir soruyu merak ediyorum ... KAÇ KİŞİ GERÇEKTEN MALUM KİTABI OKUDU .. AMA GERÇEKTEN TARAFSIZCA KAÇKİŞİ OKUDU ..hiç sanmıorum sadece ezber ve sagdan soldan duydukları ile yetiniyorlardır .
neyse dostlarım ben daha fazla yazmayayım .. aslında yazsam da fena olmazdı yani. sizlerle gerçekten tanışmak çok anlamlı olurdu ..
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...