Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 14-03-2009, 11:53
serüvenci serüvenci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart Sitede Yoğunluğa Çözüm Olabilecek Bir Haber

Aşağıdaki habere dayalı olarak teknik ekip ne yapacağını bilir.

Hotmail için POP3 Desteği Geldi!

14 Mart 2009 01:39

Microsoft'un ücretsiz e-posta servisi olan Hotmail'i, Outlook veya Thunderbird gibi araçlarda da kullanabilmenizi sağlayan izin çıktı.

Daha önce sadece ücretli hesaplara ve bazı ülkelere sunulan bu hizmet, artık tüm dünyaya açılmış durumda. Outlook veya Thunderbird gibi e-posta istemcisi yazılımlarda da Windows Live Hotmail kullanmanıza olanak sunan bu hizmetten faydalanmak için aşağıdaki gibi ayar yapmanız gerekiyor.

O Ayarlar

POP Sunucusu: pop3.live.com (Port 995)

POP SSL desteği: Evet

Kullanıcı adı: Sizin adresiniz. Örneğin: yourname@hotmail.com

Parola:Hotmail hesabınız için kullandığınız parola

SMTP sunucusu: smtp.live.com (Port 25 or 587)

Doğrulama (Authentication required): Evet

TLS/SSL: Evet

Kod:
http://shiftdelete.net
Alt 15-03-2009, 02:07
OQONUC OQONUC isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

Bence site yoğun olduğunda yöneticiler ve modlar girmesin siteye. Çok faydası olur. Katılımcı sayısı kadar yönetici ve mod var desek yanılmış olmayız gibi gibi.

Aziz Nesin'in mösyö lavabo karekteri gibi bir durum söz konusu sanki.
Alt 16-03-2009, 00:19
Yasaklandı

OQONUC´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence site yoğun olduğunda yöneticiler ve modlar girmesin siteye. Çok faydası olur. Katılımcı sayısı kadar yönetici ve mod var desek yanılmış olmayız gibi gibi.

Aziz Nesin'in mösyö lavabo karekteri gibi bir durum söz konusu sanki.
İlahi OQONUC, hiç gülesim yoktu.
Aman modlara ve yöneticilere laf etme. Mazallah ottan boktan nedenlerle yasaklanırsın, üzülürüm. Anlayışsız üç beş kişiye ne anlatmaya çalışıyorsun ? Onu da anlamış değilim. Bir haber yayınladık bir teşekkür eden çıkmadı. Demek ki anlayışsız güruhtan başka bir şey değiller. Bırak öyle kalsınlar. Alim sıfatında gezsinler.
Alt 16-03-2009, 01:37
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

OQONUC´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben öbür başlıkta boşuna yazmışım demekki. İlginç bir çözüm sunulmuş
Yahu yönetici ve modlar olmazsa üyelerin canı sıkılır. Kiminle uğraşacaklar, inanırlar en azından c/p yapıyordu. Şimdilerde çoğunluğu inanmaz olanlar sırf TD ye girip yönetimden birini bulursam da biraz uğraşsam hevesi ile bakınıp gidiyor.

Sevgili serüvenci kızgınlığınız hala devam ediyor ama ben sizin bu siteye değer verdiğinizi görüyorum. Baştaki yazı bunun göstergesi. Burda sadece üçbeş kişi yok ki, Üç beş kişi için normal yaşantınızda her şeyi terk edebiliyor musunuz?
Alt 16-03-2009, 18:55
karadenizli karadenizli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Uzunca bir yazı yazıyorum hevesle,heyecanla tam gönderiyorum o lanet yazı sunucumuz çok yoğun.

1 değil 2 değil 3 değil......
Alt 16-03-2009, 20:59
Yasaklandı

pervane´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili serüvenci kızgınlığınız hala devam ediyor ama ben sizin bu siteye değer verdiğinizi görüyorum. Baştaki yazı bunun göstergesi. Burda sadece üçbeş kişi yok ki, Üç beş kişi için normal yaşantınızda her şeyi terk edebiliyor musunuz?
Sn. Pervane,

Değer verip vermediğimi zaten bilen biliyor. Anlamak istemiyorsa o başka. Sorunuza gelince evet, gerçek hayatta da terk edebiliyorum. İnsanlara inancınızı yitirmek gibi bir gaflete düşüyorsunuz. Sonra yine yaşama sarılıyor, her ne olursa olsun insanlar için çabalamaya devam ediyorsunuz.
Aslında şu noktada aklıma ilk gelen soru şu : Bir teşekkürü bile hak etmeyecek ne yaptım ? Belki çifte standartı ortaya koymuşumdur; belki işe yaramaz bir insanım, farkında değilim; belki de insanların gözüne soka soka "işte siz busunuz" diyorum ve bu durum hoşlarına gitmiyor; belki de bunlar 80c sütyen takmadığım için oluyordur vs. vs.!

Sn. Karadenizli,

Bülten gönderimi sırasında server yoğun olarak çalıştığından foruma erişim zorlaşıyor bildiğim kadarıyla. Yukarıda sunduğum haberle birlikte ciginin de katkılarıyla bülten gönderimi server aracılığıyla gerçekleşmeyecek ve server'in yükü azalacaktır diye düşünüyorum.

Saygılarımla
Alt 16-03-2009, 21:00
Yasaklandı

sitedeki sorundan ötürü iki kez göndermiş oldum. pardon...
Alt 16-03-2009, 21:31
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili serüvenci, ben uzun gazeller okumayı sevmem, hala tekilden çoğula varıyorsunuz. Siz hiç terlik yediniz mi konuya iç çamaşırlarını karıştırmadan işimize gücümüze bakalım derim. Hem benim tenteneli konularda tersim kötüdür, inanmazsanız OQONUC'a sorun

Ne bitmez bültenmiş kaç gündür sinir hastası olduk açıkçası.
Alt 16-03-2009, 22:00
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

yaklaşık bir hafta önce bültenin gönderimi tamamlandı. Şu anda bir sorun varsa bu bültenden kaynaklanmıyordur.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 16-03-2009, 22:02
Yasaklandı

Sn. pervane,

Ne yapayım yahu ? İstediğiniz cevapları aldınız. Bir de başkalarına mesaj vermenin ne zararı var.

Az da olsa annemden terlik yemişliğim vardır, bir defasında da balık avlarken denizden çıkmıştı o zaman yemiştim. Tadı yavan ama idare eder

İç çamaşır konusunun sizle alakası olmadığı için terlik yemem değil mi ? Balyozdan daha sert bir etki yaratıyorsa tersinize gelmek istemem. Siz de beni OQONUC'a sorabilirsiniz.

Ömür biter bülten bitmez.

Bültenden kaynaklanmıyorsa server şişiyordur yine. Ya da sitedeki gereksiz konuları bir an önce silmeniz gerekiyordur.

Saygılarımla

Önerilen Siteler