Cem kardeşim;
Allahın varlığını doğrulamak islamın varlığını doğrulamaktan geçer. karşımdaki muhalifler ataist gibi davranıyolar. bende bunun farkındayım. amaç allah gerçeğini yalanlamak değil. amaç kuranı kerimi yalanlamak.
günümüzde hırıstıyanıda, yahudiside, alaha inanadıkları halde kuranı benimsememişlerdir. bu kuran-ı kerimin bir sınavıdır. yani kuranın karşısında müslümanlardan başka herkez vardır. bizde allahın izni ile kurana sahip çıkmaya çalışıyoruz. çünkü kuranda saçma birşey yokyur.
böyle bir başlık açmamdaki sebeb. hayatın tesadüfen başladığını söyleyen arakdaşlarım içindi. daha öncede buna benzer bişey yazmıştım ama pek dikkat çekmemişti. bu sefer biraz daha bilimsel konuşarak anlattımki, bizi bilimden yoksun insanlarmış gibi görmesinler diye.
eğitim düzeyi ve saygınlığı çok yüksek olan tahsilli kardeşlerim beni muhatap kabul etsin diye

umarım bu yazdıklarıma düşünüp de cevap verirler. ben biliyorum. ne yaparsam yapayım bu insanlar allahın izni olmadıkça inanmayacaklardır. ben tebliğimi yaparım yinede. gerisi rabbime kalmıştır.