Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 03-05-2009, 20:12
Redgreen Redgreen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Burdaki herkesten Nefret Ediyorum

Tanrıya inanan bir insandım.Peygambere inanırdım. Ancak burda bişey öğrendim o günden beri nefret ediyorum herşeyden hayattan. Çözümde bulamıyorum.Şaşırdım kaldım.

Peygambe 6 yaşında bir kızla evlendi 9 yaşında o kızla gerdeğe girdi dediler bana aksini savunanda çıkmadı. Benim tüm inançların altüst oldu..

Hepinizi biyerlere bişeylere havale etmek istiyorum ama o şansımıda elimden aldınız ne diyceğimi bilmiyorum küfür etsem ayıp olacak şaşkınım çok şaşkın... Bitirdiniz beni..
Alt 03-05-2009, 20:28
paslıçivi paslıçivi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

sevgili redgreen kaç yaşındasın bilmiyorum ama oldukça genç olduğunu tahmin ediyorum..

bu bilgiyi bilmemen ve verdiğin tepki az çok bunu gösteriyor..

bence de küfret ama burda ve burdakilere değil..

çık dağlara avazın çıktığı kadar bağırarak küfret..

kime küfredeceğini de biliyorsundur artık..

uyanmak, doğmak, olmak sancılıdır ama sonrası güzeldir.. kendin nefes almaya başlarsın..

insanoğlu gerçeklerle yaşayabilecek bilinç düzeyinde değildir henüz..

o yüzden bir kademede inanç oluşturmak zorundadır..

Alt 03-05-2009, 20:30
azınlık azınlık isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sayın Redgreen,

Muhammed peygamberi 9 yaşında kızla yatağa sokan biz değiliz. Yani nefret edin ama bizim bi suçumuz yok

A.

The meek shall inherit nothing! - FZ
Alt 03-05-2009, 20:33
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Hangi takımın taraftarı olduğunu kestiremediğim sevgili kırmızıyeşil gerçeklere isyan etmen gerçeği değiştirmez. Ben de Din Bu serisini bitirdikten sonra nerdeyse altı ay kendime gelemedim o bal ırmakları güzel huriler puff diye uçup gitti kolay değil bence sen okumaya araştırmaya devam et aklın seni doğru olana sevk eder. Sevgiler.

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alt 03-05-2009, 20:45
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Tanrıya inanan bir insandım.Peygambere inanırdım. Ancak burda bişey öğrendim o günden beri nefret ediyorum herşeyden hayattan. Çözümde bulamıyorum.Şaşırdım kaldım.

Peygambe 6 yaşında bir kızla evlendi 9 yaşında o kızla gerdeğe girdi dediler bana aksini savunanda çıkmadı. Benim tüm inançların altüst oldu..

Hepinizi biyerlere bişeylere havale etmek istiyorum ama o şansımıda elimden aldınız ne diyceğimi bilmiyorum küfür etsem ayıp olacak şaşkınım çok şaşkın... Bitirdiniz beni..
Redgreen;

Diyelim ki hadislerde yazılan doğru. peygamber olarak inandığın kişi 9 yaşındaki kızla gerdeğe girmiş olsun.
Ve Kuran ile peygamber hakkında diğer yeni öğrendiklerini de bir araya getirince dinden de, peygamberden de soğudun, uzaklaştın.

Şimdi de farzet ki Muhammed hazretlerinden önce yaşamaktasın.
Ya da İslam'ın uzanamadığı bir ülkede örneğin Japonya'da yaşamış ol.
Şimdi bir de bu açıdan bak yaşama ve dünyaya.

Ben tanrıya inanıyorum ve dinmiş, kitapmış, peygambermiş umursamıyorum.
Düşündüğün eğer ölümden sonrası ise onu sen de hayal edebilirsin.
Alt 03-05-2009, 20:49
selanikli selanikli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Nefrete ve paniğe gerek yok

Redgreen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Hiç duymadın mı yüzlerce yıl önce insan kardeşlerimiz ne demişler?
''Her ne arar isen kendinde ara,
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir.'
Yunus'u da mı duymadın, okumadın?
''Cennet cennet dedikleri,
birkaç gılman birkaç Huri.
İsteyene ver sen onu,
bana seni gerek seni.''
Buradaki 'sen' sözcüğünü Allah olarak anlayabilirsin. Sakıncası yok, o zaman da yine yüzyıllarca önce Hallac-ı Mansur ne demişti hatırla hele:
''Enel Hak.'' Yani 'ben Allah'ım. Evet eğer Allah var ise insandan, doğadan ayrı, dışarda değil.
Kitaplarda yazan Allah hiç mi hiç değil.
Bütün mesele fiziksel ölümü bir son olarak kabul edebilmekte. Ölüyoruz ve sonra toprak oluyoruz, hepsi bu işte.
Geri kalan insanın ölümü kabul edemeyişinin ve eski çağlarda doğa karşısındaki acizliklerinin binlerce şekilde dile gelişi, başka bir şey değil.
Peygamber dediğin kişiye gelince, O'nun kabul edilemez davranışları tahmin edemeyeceğin kadar çok, emin ol, bir iki tane değil. Peygamber olmadığı o kadar açık ki, binlerce yıldır nasıl hala insanlar farkedemiyor, asıl buna şaşmalısın. Ve asıl bunun anlaşılmasına engel olanlardan nefret etmelisin.
Alt 03-05-2009, 20:56
Ki-Adi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ki-Adi Ki-Adi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili Redgreen neden nefret ediyorsun ki bak şimdi sen bu başlığı açtın diye hemen müslüman arkadaşlar gelecek. 2 türlü müslüman örneği göreceksin. Birinci kesinlikle yalan olduğunu o hadisin yalan hadis olduğunu gene başka bir hadise dayanarak söyleyecekler. Öteki grup ise bu olayı yalanlamayıp 9 yaşındaki bir kızı koynuna almayı o dönemde normal olduğunu o zaman bile kimsenin bunu ayıplamadığını o zamana göre değerlendirmemiz gerektiğini söyleyecekler. Sanada paşa paşa Muhammede inanmaya devam etmeni nasihatlayacaklar.

...sonuç olarak, şu ya da bu, bir zamanlar yoktan varolmuş zorundaydı...
Alt 03-05-2009, 21:16
Oflaz Oflaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ki-Adi ben sadec arkadaşa yardım etmenizi isteyeceğim...Kendini toparlaması için siz kendinizi nasıl rahatlatmış iseniz arkadaşa da anlatınız.. Olayın şokunu ne zaman atlatır ve ne zaman kendini toparlar bilmiyorum.. Hatta kendini toparladıktan sonra eskisi gibi huzurlu bir hayat yaşar mı onuda bilmiyorum.. Zira gerek ateistler olsun gerekse müslümanım deyip ateist gibi yaşayan müslümanlar ictima-i hayatta çok rahat gibi görünselerde birebir görüşmelerimizde hiçte öyle olmadıklarını defalarca itiraf ettiler.. "Keşke Tanrı olsa ama yok" diyen çok ateist biliyorum.. Ama heyhat...

Sizden nefret eden arkadaşa da tavsiyem hakkı ararken cerbeze ile değilde insaf ile hareket etsin.. Allah hidayet nasip etsin...
Alt 03-05-2009, 21:21
Akhenaton
Üye Değil

Redgreen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

. Bitirdiniz beni..

Kimseye inanma sadece bana inan yeter.Gerisi hayal kırıklığı olur.
Alt 03-05-2009, 21:25
Ki-Adi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ki-Adi Ki-Adi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Oflaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ki-Adi ben sadec arkadaşa yardım etmenizi isteyeceğim...Kendini toparlaması için siz kendinizi nasıl rahatlatmış iseniz arkadaşa da anlatınız.. Olayın şokunu ne zaman atlatır ve ne zaman kendini toparlar bilmiyorum.. Hatta kendini toparladıktan sonra eskisi gibi huzurlu bir hayat yaşar mı onuda bilmiyorum.. Zira gerek ateistler olsun gerekse müslümanım deyip ateist gibi yaşayan müslümanlar ictima-i hayatta çok rahat gibi görünselerde birebir görüşmelerimizde hiçte öyle olmadıklarını defalarca itiraf ettiler.. "Keşke Tanrı olsa ama yok" diyen çok ateist biliyorum.. Ama heyhat...

Sizden nefret eden arkadaşa da tavsiyem hakkı ararken cerbeze ile değilde insaf ile hareket etsin.. Allah hidayet nasip etsin...

Oflaz keşke Allah olsaydı bende diyorum. Böyle kuru kuru ölmek olmuyor. Hani öldükten sonra sonsuz hayat bir elin yağda bir elin balda göğüsleri yeni sertleşmiş kızlar filan olsa günlerimi öyle geçirsem diye düşünmüyor değilim. Bu hayatta fakiriz ama öteki tarafta kralız kral masalı keşke gerçek olsada.

Sevgili redgreen bencede sen Akhenatona inan. Kurtuluş onda

...sonuç olarak, şu ya da bu, bir zamanlar yoktan varolmuş zorundaydı...

Önerilen Siteler