Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 26-08-2008, 00:43
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Allah'a Açık Mektup

Sevgili Allah,seni cok seviyorum ve önünde secde ediyorum ve gene secde ediyorum,bana hayat verdin kisilik verdin icin.
Sevgili Allah ,ondört asir önce birileri bir Kitab yazmis ve bu Kitabi senin yazdirdigini iddia ediyorlar ve o gün bu gündür birileri hep senin adinla bizi kandiriyor,hep Allah böyle diyor söyle diyor diye bizi kandirip herseyimizi aliyorlar isin garip tarafi onlar senin adina konusurken senin hic sesinin cikmayisi zira bugün mafya babalarinin adinada birileri biryerlere gidiyor ve atiyorum bizi bakici abi yolladi ve sunu sunu istiyor diyor ve istediklerini aliyorlar ama bakici abi bunu duyunca o kisileri cezalandiriyor senki bakici abiden daha güclü ve kudretli oldugun halde ondört asirdir senin adinla bizleri soyanlari hic cezalandirmiyisin,neden bu insanlarin suratina bir tekme vurmuyorsun?
Sevgili Allah senin bize sahdamarimizdan daha yakin oldugun söyleniyor eyer bu kadar yakinsan lütfen bizleri bu seytanlardan koru cünkü bu seytanlar o kadar zekiki biz bunlarla basedemiyoruz.
Sevgili Allah lütfen sitemize mesaj at,eyer bilgisayarin yoksa lütfen bana telepatiyle bildir ben senin yerine yazarim hatta sitedeki müslüman veya ateist bütün arkadaslara güvenebilirsin hepsi iyi cocuklardir ama lütfen aspendosa birsey bildirme oda iyi bir insan ama o bizim kafamizi gövdemize kadar kuran in icine sokmak istiyor,biz kafamizi gövdemize kadar kuranin icine sokarsak seytanlar kicimizdaki dona kadar alir,bizler uyanik olmamiz lazim, zira gelecek nesillere borcumuz var.

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli

Önerilen Siteler