Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 26-08-2008, 00:43
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Allah'a Açık Mektup

Sevgili Allah,seni cok seviyorum ve önünde secde ediyorum ve gene secde ediyorum,bana hayat verdin kisilik verdin icin.
Sevgili Allah ,ondört asir önce birileri bir Kitab yazmis ve bu Kitabi senin yazdirdigini iddia ediyorlar ve o gün bu gündür birileri hep senin adinla bizi kandiriyor,hep Allah böyle diyor söyle diyor diye bizi kandirip herseyimizi aliyorlar isin garip tarafi onlar senin adina konusurken senin hic sesinin cikmayisi zira bugün mafya babalarinin adinada birileri biryerlere gidiyor ve atiyorum bizi bakici abi yolladi ve sunu sunu istiyor diyor ve istediklerini aliyorlar ama bakici abi bunu duyunca o kisileri cezalandiriyor senki bakici abiden daha güclü ve kudretli oldugun halde ondört asirdir senin adinla bizleri soyanlari hic cezalandirmiyisin,neden bu insanlarin suratina bir tekme vurmuyorsun?
Sevgili Allah senin bize sahdamarimizdan daha yakin oldugun söyleniyor eyer bu kadar yakinsan lütfen bizleri bu seytanlardan koru cünkü bu seytanlar o kadar zekiki biz bunlarla basedemiyoruz.
Sevgili Allah lütfen sitemize mesaj at,eyer bilgisayarin yoksa lütfen bana telepatiyle bildir ben senin yerine yazarim hatta sitedeki müslüman veya ateist bütün arkadaslara güvenebilirsin hepsi iyi cocuklardir ama lütfen aspendosa birsey bildirme oda iyi bir insan ama o bizim kafamizi gövdemize kadar kuran in icine sokmak istiyor,biz kafamizi gövdemize kadar kuranin icine sokarsak seytanlar kicimizdaki dona kadar alir,bizler uyanik olmamiz lazim, zira gelecek nesillere borcumuz var.

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 26-08-2008, 02:34
emperrordiablo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
emperrordiablo emperrordiablo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sayın kabasakal;

Allah şu aralar pek meşgul olduğu için benden rica etti,ben bir zamanlar onun baş meleği idim(İncil'e göre);sizin müslümanlar gerçi beni cin sanıyor ama melek daha akla yatkın geliyor.Neyse sonra senin adem dedeni kandırdım ve attırdım onu cennetten.Ne edeyim deden salaksa.
Neyse sonra allah dediki bak evladım adem seni cennette koyduk sana rahat battı şindi seni dünya diye bir yere gönderecem,orada seni sınav yapacam,sonra puanına göre cennette yerleştirecem geri,tabii okul birincileri ile peygamberlere sınavsız kontenjan olması kaydı ile...Neyse o sınavı deden kazandı nede olsa adem de bir peygamber dimi.Sonra o cennete gitti,ama senin neslin bu sınava devam etti,dolayısı ile bu bir sınav,şimdi allah adını kullanıp ....lık edenlere gelince e onları şindi cezalandırırsak kopya vermiş oluruz ve hepsi cennete gider dimi,ama onları cehennemde ben bekliyorum o yüzden sen hiç sesini çıkarma.Örneğin Fetullah diye bir adam var;farkında bile olmadan ona inanıp yolundan gidenler bana hizmet ediyorlar.Neyse kafanı çok karıştırmayım.Ama ne dedik ben insandan üstünüm beni ateşten yarattın o ise balçık dedik.Allah beni dinlemedi sınavda sınav diye tutundu ama bak şimdi dünyaya kimin haklı olduğunu görebilirsin E işte en başta sakalımız yokdu ki lafımız dinlensin.
Haydi şindi sen abdestini al secdene var.Cennette seni huriler,eğer cemil ipekçi gibiysen nuriler hep beraber beklemekde ama yolun düşerde cehenneme gelirsen bu forumu hatırlat kendini tanıt sana torpil yaparım

Cennettin kölesi olacağıma cehennemin efendisi olurum...

Konu emperrordiablo tarafından (26-08-2008 Saat 02:38 ) değiştirilmiştir.
Alt 28-08-2008, 22:15
Aheste Aheste isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Kabasakal, ne güzel mektup yazmışsın sen öyle Allah’ın değirmenleri geç ama ince öğütür, kafanı yorma sen.
Alt 28-08-2008, 22:50
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili Allah lütfen sitemize mesaj at

Kabasakal Allah'ın yaklaşık 6000 üyesi olan sitelere mesaj attığı nerde görülmüş. Lütfen Kabasakal'a mesaj at demiş olsaydın belki bir ayet indirirdi.
Alt 28-08-2008, 22:58
Kıdemli Üye

pervane´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Allah lütfen sitemize mesaj at

Kabasakal Allah'ın yaklaşık 6000 üyesi olan sitelere mesaj attığı nerde görülmüş. Lütfen Kabasakal'a mesaj at demiş olsaydın belki bir ayet indirirdi.

Sayin pervane zaten atamaz,bilgisayari (personal computer(pc))yok.saygilar

M.K.ATATÜRK
adolf hitler
Alt 28-08-2008, 23:07
emperrordiablo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
emperrordiablo emperrordiablo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kabasakal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Allah lütfen sitemize mesaj at,eyer bilgisayarin yoksa lütfen bana telepatiyle bildir ben senin yerine yazarim hatta sitedeki müslüman veya ateist bütün arkadaslara güvenebilirsin hepsi iyi cocuklardir ama lütfen aspendosa birsey bildirme oda iyi bir insan ama o bizim kafamizi gövdemize kadar kuran in icine sokmak istiyor,biz kafamizi gövdemize kadar kuranin icine sokarsak seytanlar kicimizdaki dona kadar alir,bizler uyanik olmamiz lazim, zira gelecek nesillere borcumuz var.
Sayın kabasakal size bir cevap yazıldı benim tarafımdan ama görüyorum ki pek kaale alınmadım , neyse sevgili allahın pc'si olmadığı kesin ama onun yerine size cevap yazmamı salık vermişti ben de yazdım bu arada sizin kıçınızdaki donla pek ilgilenmiyorum ben şahsen.İlginize saygılarımla (El Diablo)

Cennettin kölesi olacağıma cehennemin efendisi olurum...
Alt 28-08-2008, 23:29
Kıdemli Üye

emperrordiablo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın kabasakal;

Haydi şindi sen abdestini al secdene var.Cennette seni huriler,eğer cemil ipekçi gibiysen nuriler hep beraber beklemekde ama yolun düşerde cehenneme gelirsen bu forumu hatırlat kendini tanıt sana torpil yaparım

Sayin el diablo,ben müslüman deyilimki abdest alayim,ikincisi benim nurilerlede isim olmaz,,,tanrima sükür saglikliyim cok sevdiyim birde avradim var birde oglum var mutlu mutlu yasiyoruz,nurilerle isim oldugunda sana yazarim,,ne cevap istiyorsun?sana ne yazayim?.

M.K.ATATÜRK
adolf hitler
Alt 28-08-2008, 23:52
serüvenci serüvenci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

emperrordiablo ve kabasakal,

şakalaşmak üzere yapılmış atıfları bir kavga ortamına çevirmezseniz sevinirim.

saygılarımla.
Alt 28-08-2008, 23:57
aydoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aydoe aydoe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Kabasakal ,Emperrordiablo'nun şeytan olduğunun farkında değil zannedersem

''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Alt 29-08-2008, 00:05
Kıdemli Üye

Sayin delx,beni neden kavgaci yapiyorsun?anlamiyorum,,benmiyim satasan ve kavga eden?14 aydir bu sitedeyim kimseyle kavgam yok,,birtek dilavere haksizca saldirdim onuda ondan özür diledim,,,baska ne kavgam oldu?benim kavgam sömürüyle olur haksizlikla olur baska kavgam olmaz,,sömürüyle kavgayida tanrim istiyor ve ederimde ve edicemde.

M.K.ATATÜRK
adolf hitler

Önerilen Siteler