Sayın kabasakal;
Allah şu aralar pek meşgul olduğu için benden rica etti,ben bir zamanlar onun baş meleği idim(İncil'e göre);sizin müslümanlar gerçi beni cin sanıyor ama melek daha akla yatkın geliyor.Neyse sonra senin adem dedeni kandırdım ve attırdım onu cennetten.Ne edeyim deden salaksa.
Neyse sonra allah dediki bak evladım adem seni cennette koyduk sana rahat battı şindi seni dünya diye bir yere gönderecem,orada seni sınav yapacam,sonra puanına göre cennette yerleştirecem geri,tabii okul birincileri ile peygamberlere sınavsız kontenjan olması kaydı ile...Neyse o sınavı deden kazandı nede olsa adem de bir peygamber dimi.Sonra o cennete gitti,ama senin neslin bu sınava devam etti,dolayısı ile bu bir sınav,şimdi allah adını kullanıp ....lık edenlere gelince e onları şindi cezalandırırsak kopya vermiş oluruz ve hepsi cennete gider dimi,ama onları cehennemde ben bekliyorum o yüzden sen hiç sesini çıkarma.Örneğin Fetullah diye bir adam var;farkında bile olmadan ona inanıp yolundan gidenler bana hizmet ediyorlar.Neyse kafanı çok karıştırmayım.Ama ne dedik ben insandan üstünüm beni ateşten yarattın o ise balçık dedik.Allah beni dinlemedi sınavda sınav diye tutundu ama bak şimdi dünyaya kimin haklı olduğunu görebilirsin

E işte en başta sakalımız yokdu ki lafımız dinlensin.
Haydi şindi sen abdestini al secdene var.Cennette seni huriler,eğer cemil ipekçi gibiysen nuriler hep beraber beklemekde ama yolun düşerde cehenneme gelirsen bu forumu hatırlat kendini tanıt sana torpil yaparım