Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 20-04-2009, 02:42
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sevgili placebo ne demek ezilmek, kabul etmiyorum biz dostuz beni anlaman kafidir özür dilenecek bi durum söz konusu değil yanlış anlamalar olabilir aramızda birbirimize anlayışa ve hassasiyete ihtiyacımız var bizler gerçekten önemli insanlarız ve birbirimizi tanıdıkça çok daha güzel şeylerimiz ortaya çıkacaktır işte bu yüzden turan dursun çok önemlidir.. turan dursunun kazanacağı en önemli duyu da en yakın zamanda şu olmalıdır burda kavga ederiz burda birbirimizi yeriz ancak kapıdan çıkarken kol kola çıkarız bunu yaymalıyız.. anlayışın için teşekkür ederim placebo..
sevgili one konuya kırılgan yaklaşmanı anlıyorum ama meselenin düşündüklerinden ibaret olmadığını anlatacağım..

sevgili azınlık ne sizinle ne başkasıyla ugrasma gibi bir derde düşecek insan değildir ataist kelimesine takılmayın yazımlarda yanlış olabilir ama önemli olan hissettiğimizdir yani ben ataistim derim tanrıya inanmıyorum ama sizce ataist dediğim için aforoz edilirmiyim?? mesela sizin "tebirk ediyorum" cümlenizi ben tebrik diye okudum ve algıladım bunlara takılıp birbirimizi kırmıyalım sizi birşeyle şuçlamıyoruz konu itibariyle tatsızlık olmuş yanlış ifadeler kullanılmış olabilir lütfen daha anlayışlı olalım hataları kabul etmek en büyük erdemdir böyle bakalım olaylara azınlık yoldaşım size karşı yanlış bir davranışta bulunmuş ise bunuda telafi edecek kapasitede bir insandır... gelin bu işi bu güzellik sayfasında tatlıya bağlıyalım azınlık yoldaşım ne içmişse kafası güzelse bizide buyur etsin hep beraber içelim kafamız güzel olsun ki kalplerimiz kırılmasın..
saygılar...

ÖRGÜTLENİN!!!

Önerilen Siteler