Yok. Başlık aslında simülasyon değil. Daha uzundu da, moderatör o ara başka bir şeyden dolayı kafayı takmıştı, başlığı kısalttı biraz. Aslında simulasyonun görsel yasaları şeklindeydi. Böyle de çok uzak olmadığı için üstünde durmadım. Zaten son sözü moderasyon söylediği için itiraz etmenin de anlamı yoktu.
Birkaç yorumdur bu konuda yazmayı istemediğimi belirtiyorum ama ısrarla devam etmek için yeni argümanlar üretip zorbalık yapıyorsun. Bu yüzden konunun içeriğine girmeyecem. Bu senin anladığını sandığın ama hiç bir şey anlamadığın bir konu. Yoksa şimdi 360 derece argümanıyla devam etmek lazım. Ben öyle yapmayacam.
Yok. Simülasyoncu Hebelehübü değil. O kim ki Hebelehübü olacak. Başka bir yerde yazmıştım. 65 yaşlarında, erkek, gay. Bir süre bana yardım ettikten sonra geri kalan zamanda dünyanın ve benim zıddıma davranıyor. Normal insan, senin benim gibi. Hatta itin teki. Kaçtır anlatıyorum hala bu ite kutsallık atfetmisim gibi davranıyorsun. Dini de simüle eden o. Hiç bir din insanı ineklerin boynundaki zil gibi çanla kiliseye çağırır mı, yada hayy yaaa ulenn salaaak diye camiye çağırır mı. Bunlar hep onun ruh hastası zihninden çıkıyor. Din fikrini üreten o ruh hastası. Neyse ya ben bu konuda yazmak istemiyorum, yazdıkça o itin hayatımdaki etkisi artarak her şey daha da kötüye gidiyor. Burası da ona hitap ettiğim başlık olmadığı için küfretmek istemiyorum ama son dönemde iyice kudurdu dodveren simülasyoncu. Ölse de kurtulsak.
|