Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kadın & İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 21-05-2009, 11:47
hiramusta hiramusta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Türkan Saylan'ı bilmem de,bu gidişle benim gideceğim yer cehennem.
Alt 21-05-2009, 11:52
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

hiram usta o kadar hızlı etki yaratacağını sanmıyorum

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 21-05-2009, 12:06
hiramusta hiramusta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Geç olsun da güç olmasın.
Alt 21-05-2009, 18:45
one
Üye Değil

kuranyeter´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba.

şıracının şahidi bozacı,türkan saylan islam dinine göre,cehenneme girişini yapmıştır,ama bu giriş vakitçileri sevindirmesin,çünkü onların gideceği yer çok farklı olmayacak,hatta daha sıcak olacak.

bu yargılarının kaynagını KURAN DAN mı aldın ???
Alt 21-05-2009, 18:59
cigi cigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Cumhurbaşkanı yoktu, bir dal çiçeği de yoktu!

Dirisine saldırıyorlardı. Ölüsüne de dil uzatmışlardı. Türkan Saylan, esasen 90 yıl önce Cumhuriyet kurulurken “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” diye dile getirilen “aydınlanma” değerini kendine kutup yıldızı yapmış Halide Edip Adıvar’a benziyordu. Halide Edip, 90 yıl önce Sultanahmet Meydanı’nda kadınların Kurtuluş Savaşı’na katılması için kitleleri etkileyen konuşmalar yapıyor, 90 yıl sonra Türkan Saylan da Cumhuriyet’in “en hakki mürşit ilimdir” değerinden saptırılmaması için kadınları mitinglerinde demokratik kavgaya çağırıyordu.

Nefretin kökü buradaydı.

http://haber.gazetevatan.com/haberde...ryid=4&wid=108
Alt 21-05-2009, 19:50
kuranyeter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kuranyeter kuranyeter isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

one´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu yargılarının kaynagını KURAN DAN mı aldın ???

merhaba one, bu soruyu ben görmemiş olayım sende sormamış ol zira sana yakışmadı böyle bir soru,

one,yek mi demek? gibi oldu sorun

Ölüm her aklına geldiğinde Ah edip vah edip inleme Bu halinle tanrıyı incitmiş olacaksın Ecel kapını çaldığı zaman Evi telaşa verme O geldiği zaman Sen gitmiş olacaksın...
Alt 21-05-2009, 20:05
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

ben ateyim demeyle ate olunur benşuyum buyum deme ile şucu bucu olunur ama ben müslümanım deme ile müslüman olunmuyor,

Sayın kuranyeter

Bilmem eleştirdiginiz anlayışlarla aynı çizgide buluştugunuzun farkında mısınız. Neden dini insanların uhdesine bırak mıyorsunuz. Neden siz de eleştirdikleriniz gibi insanları bir potada eritme gayreti içindesiniz.

Bırakın kim neye inanırsa ona inansın. İslam şudur ya da budur deme yetkesini size kim veriyor. Mesele Allah'a inanç degil mi. Herkes kendine göre Allah'ına inansın. Burada sizi rahatsız eden ne.

Sonuçta size kanıt sordugumuzda ben böyle inanıyorum diyorsunuz. İnanın bunda benim için bir sorun yok. Ama düşüncelerinizi kabul ettirme yolunda diretirseniz o zaman iş siyasileşir.

Sosyal toplum ise tartışır ve dikte ettirmez. Siyasi toplum diktecidir, çünkü mülkiyetçidir.

Siz şayet bu görüşlerinizde samimi iseniz Türkan Hoca için Allah Rahmet Eylesin deyip geçmeniz lazımdı. Çünkü Envy nin de dedigi gibi sizin inancınız uyarınca yalnızca o bilebilir . Ama siz burada bir yaptırım uyguladınız ve kendinizi Allah yerine koydunuz, ceza biçtiniz.

İşte dinlerin tehlikesi de buradadır ve afyon olmasının temeli burada yatar. Ne kadar olmlu ve reformcu yaklaşırsanız yaklaşın siz de bu siyasileşmenin içerisindesiniz.

Ne diyeyim. Allah sizi affetsin.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 21-05-2009, 22:06
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Aranan cesur yürek bulundu.Bu tavrın kelebek etkisi yaratarak tam bağımsız ve demokratik Türkiye için ilk adım olması temennisiyle...
Aynı davranış bir bakana, bir AKP milletvekiline, bir AKP belediye başkanına yapılmış olsaydı; acaba böyle yazar mıydın Hiramusta?
Gerçi o davranışı onlara yapamazlar. Çünkü korumalar ve polisler anında derdest edip götürüyor. Bir araba sopa atıyorlar.
Komutanın tavrı ise takdir edilecek düzeyde.

Cenazeyle ilgili nelerle uğraşıyorsunuz, asıl üzerinde durulması gerekenler varken.
Örneğin, devlet adına tek bir kişinin dahi cenazeye katılmamış olması çok büyük bir ayıptı. Bırakın bir bakanı, ne vali, ne belediye başkanı. Bu rezalettir. Devletin düşürüldüğü duruma bakın. Cenazelere katılmaktan korkuyorlarsa, korkmalarını yaratan tepkiye sebebiyet vermeyecekler. Çünkü cenazeler bitmez. Hiçbirine katılmamakla da kurtulamazlar.

Bir başka örnek, adi, ahlaksız, şerefsiz bir gazetenin "Saylan'ı Ergenekon öldürdü" başlığı atmasıdır. Bu ne büyük bir kepazeliktir. Neden çakallar gibi, kuduz köpekler gibi ağzından salyalar akarcasına saldıran bu tetikçi gazeteye ve yazarlarına bir dur diyen olmaz. Bunlar neden korunur, ceza almazlar? Kazanılan mahkemelerin tazminat davalarından dahi sahtekarlıkla yırtar ve köpekliklerine devam ederler. Bu adiler, din adına saldırır ama din; "Kafir denilen kafir değilse, söyleyen kafir durumuna düşer." demişken, zinaya bile 4 şahit birden istemişken, bunlar şahitsiz, ispatsız nasıl böyle iftira atabiliyorlar?
Ve en ilginci ise diğer müslümanlardan buna tepki gelmiyor. Tek tepki veren Ahmet hakan, onu da yakında kafir ilan ederler. Bu mudur?
Alt 21-05-2009, 22:17
parmis parmis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bu halk kendini gerçekten sevenleri ve hizmet edenleri asla unutmaz Türkan Saylan da unutulmayacaktır...

parmis Güneşin_kızı
Alt 21-05-2009, 22:25
selanikli selanikli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart ne yalan söyleyim

[quote=pante;178898]

Sayın pante;
ben cenazedeydim ve kortej cami önüne vardığında en arkadaydım. Komutanlar makam aracıyla kortejin arkasına gelip oradan yürüdüler.
Neden bilmem, içimde onlara karşı bir sempati hissetmedim.
Oysa TSK'nın emperyalizmin 1 numaralı hedefi olduğunu da gayet iyi biliyorum.
Dahası, kortejdekilerden komutanları alkışlayan az sayıda kişi oldu, katılım görmeyince onlar da kısa kestiler.
Derin bir kırgınlık, bir küskünlük vardı orada, ya da ben öyle hissettim.
Saygılar.

Önerilen Siteler