Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-01-2011, 01:10
bursali68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bursali68 bursali68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Merhaba,

" Branşım " değil ancak bildiğimi de paylaşmak isterim...Hitler bir temizlik yapmıştır,ne temizliği " Saf olmayan Yahudi temizliği "...

Trenler dolusu " Türkçe konuşan Karaim Yahudilerinin " fırınlara taşınarak yakıldığı,o dönem komuta kademesinde olup,anılarında belirten Alman askerleri vardır...

Karaim Yahudilerini,diğer Yahudiler kabul etmezler,Hitler'in de ailesi Yahudi...O manada benim çıkardığım sonuç budur..." Dinsel temizlik "...

Sağlıcakla kalınız...

" Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların hiç bir şey yapmaması kafi " Edmund Burke
Alt 22-01-2011, 01:44
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

bursali68´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,

" Branşım " değil ancak bildiğimi de paylaşmak isterim...Hitler bir temizlik yapmıştır,ne temizliği " Saf olmayan Yahudi temizliği "...

Trenler dolusu " Türkçe konuşan Karaim Yahudilerinin " fırınlara taşınarak yakıldığı,o dönem komuta kademesinde olup,anılarında belirten Alman askerleri vardır...

Karaim Yahudilerini,diğer Yahudiler kabul etmezler,Hitler'in de ailesi Yahudi...O manada benim çıkardığım sonuç budur..." Dinsel temizlik "...

Sağlıcakla kalınız...
Yukaridaki cumlelerden bir inanirin digerine yaptigi temizlik olarak mi anlayalim?

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 22-01-2011, 01:50
Termo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Termo Termo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Nasıl bir peygamber ki, bir nutukta adamı ağlatıp müslüman eder de yine de savaşma gereği duyar.Nasıl bir peygamber ki müslüman olmayanlar bile kendisine güvenip birşeylerini emanet eder ama savaşma gereği duyar.
Alt 22-01-2011, 02:07
bursali68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bursali68 bursali68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

vartor´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yukaridaki cumlelerden bir inanirin digerine yaptigi temizlik olarak mi anlayalim?

Merhaba,

Sanırım öyle anlaşılabilir...Doğrudur...

Sağlıcakla kalınız...

" Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların hiç bir şey yapmaması kafi " Edmund Burke
Alt 05-02-2011, 17:17
emre025 emre025 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ya benim anlamadigim sanki dünyada ki bütün savaslarin acilarin haksizliklarin sorumlusu islam diniymis gibi gösterilmeye calisilmasi peki diyelimki sizin dediginiz gibi islam dini bu dini ortadan kaldirdik yok ettik (hasa) peki rus organ mafyalarini ne yapcaz yada petrol icin irakta milyonlarin kanini akitan abd yi yada su anda aklima gelmeyen ancak binlerce vahset örnegi vs .. bunlarin sorumlusu kim ?
Alt 05-02-2011, 17:24
emre025 emre025 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

milomanara´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir insanın ruh sağlığı yerinde olup da, "islam barış dinidir" demesi mümkün değil. Kutsal kitabında, el kesme, idam, recm gibi cezaları olan bir din. Günümüzde akıllara durgunluk verecek şiddet yasaları uygulayan devletlerin esas aldığı bir din.

Bu lafı söyleyen ya saf bir cahildir ya da göz göre göre yalan söylüyordur.
Ya bir insan Allahin olmadigina inanirsa neden suc islemdekten cekinsin ?

SORU : Ben güzel bir pazar sabahi ormanda kosu yaparken karsima güzel genc bir kiz cikiyor ben etrafta kimse yok simdi ben bu kiza tecavuz etmek istiyom ettikten sonrada polise gitmesin diye orada öldürüp birakmayi planliyorum simdi ben niye bu planimdan vaz geceyim ? bu plan dan vaz gecmem icin bana mantikli bir erekce söylüyebilirmisin ?
Alt 14-11-2011, 23:35
cinsan cinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

İslam dini, yada herhangi bir Din, barışçılığı/barışı sembolize etmeli mi? Din neden barışı önplanda alıp ismini İslamiyet (Barışsallık/Barışcıllık/Barış Savunuculuğu) koymuş. İslamiyet demesi mantıklı mı? Din'in böyle bir görevi mantıklı mı? İçeriğiyle çelişmiyor mu? Din nedir? Din gerçekte nasıl olmalıdır? Bu İslamiyet isminde bir Cin'lik olmasın.

Ey Kuran, çok Cin'sin./Ey Kerim, çok Ayet'sin.
Alt 06-11-2013, 02:14
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

emre025´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

SORU : Ben güzel bir pazar sabahi ormanda kosu yaparken karsima güzel genc bir kiz cikiyor ben etrafta kimse yok simdi ben bu kiza tecavuz etmek istiyom ettikten sonrada polise gitmesin diye orada öldürüp birakmayi planliyorum simdi ben niye bu planimdan vaz geceyim ? bu plan dan vaz gecmem icin bana mantikli bir erekce söylüyebilirmisin ?

Yuh! Allah'a inanmasa önüne çıkanın ırzına geçecek. Sakın dinini sorgulama ha, sakın! Ciddi diyorum sen hep Müslüman kal, bir daha da sakın böyle non-teist sitelere girme.

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alt 06-11-2013, 02:48
inferno inferno isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

emre025´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Woooow adam içindeki sapıklığı resmen kusmuş. allah olmasa oracıkta tecavüz edip öldüreceksin öyle mi?

Bak sana şeriyat ve demokratik bir sistemin arasındaki farkları şu tecavüz olayından örnekler vereyim.

Demokratik bir ülkede kadına tecavüz edersen öldürmek zorunda kalırsın Polis seni bulur ve tevacüzden 30, öldürme suçundan da ömür boyu hapis cezası alırsın ağırlaştırılmış müebbet yer hapisane köşelerinde çürür gidersin.

Şeriat ile yönetilen sistemlerde kadına tecavüz ettiğinde 100 sopa yersin ve o kadını öldürmek zorunda kalmazsın şeriat senin adına o kadını öldürür.
Alt 06-11-2013, 02:55
searcher searcher isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

inferno´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Woooow adam içindeki sapıklığı resmen kusmuş. allah olmasa oracıkta tecavüz edip öldüreceksin öyle mi?

Bak sana şeriyat ve demokratik bir sistemin arasındaki farkları şu tecavüz olayından örnekler vereyim.

Demokratik bir ülkede kadına tecavüz edersen öldürmek zorunda kalırsın Polis seni bulur ve tevacüzden 30, öldürme suçundan da ömür boyu hapis cezası alırsın ağırlaştırılmış müebbet yer hapisane köşelerinde çürür gidersin.

Şeriat ile yönetilen sistemlerde kadına tecavüz ettiğinde 100 sopa yersin ve o kadını öldürmek zorunda kalmazsın şeriat senin adına o kadını öldürür.
100 sopa bile yemeden yırtar, kadın etrafta kimsenin olmadığı bir yerde nereden bulacak 4 şahidi de ıspatlayacak adamın kendisine tecavüz ettiğini?

Tecavüz edildiği gibi şikayette bulunursa bir de ıspat edemediği için 100 sopa yer üstüne.

Önerilen Siteler