merwe";p="´isimli üyeden Alıntı
Sevgili cariye o kaybedilen savaş uhud savaşı değil miydi?
Biz eger umutsak, sen de umutluysan, mutlu ve huzurluysan, biz kaybetmeye mahkumsak, rahatla, bu kadar sinirlenmene gerek yok, değil mi arkadaşım?.. Yoksa seni kızdıran bunların gerçek olmama ihtimali mi?
|
birincisi ben böyle basit şeylere kızmam ikincisi bunların gerçek olmama ihtimali mi diye sormuşssun !
eğerki olmama ihtimali varsa bende rahatım sizde hesap verecek kimse olmuyacak ama gerçek se dediğim gibi sizler çok huzursuz olucaksınız ben gayet sakin ve huzurluyum allaha inanıyorum ve ortak koşmuyorum ...
bu yüzden ben rahatım ve sakinim ve sinirlenmem için bana hakaret etmeniz gerekecek ki sadece ozaman belki kendimi tutamam sinirlenirim ...
bak bana ulan man kafa mahluk diyen anti dine karşı bile uslubumu bozmadan cevap verdim topik silinmiş !
küfür varmı orada bir bakın ...
sizlerin hayat tarzı yanlış ayetleri inkar ediyorsunuz allahı inkar ediyorsunuz inanmadığınız bir felsefeyle bize birşeyler anlatmaya çalışıyorsunuz ama kimse size inanmıyor !
bukadar mı yanılgıdasınız maalesef ayetler sizleri tek tek doğruluyor gözler perdeli kulaklarda ağırlıklar var ve kalpler mühürlü ...