Evet bende inanmazdım fakat bu haber Discovery'den çıkınca işler değişiyor.
Beynin çok acayip bir parça olduğunu ve daha bilmediğimiz çok olağanüstü özelliklerinin olabileceğini göstermek için Eşref Aydın'ı örnek verdim.Bunlar olabiliyorsa telekinezi de olabilir,hem gözlerini kapatıp istediklerini gören durugörürler var bu bize gösteriyorki görmek için göze gerek yok,durugörürlerin de sahtekar denilip dışlanması değil iyice incelenmeleri gerekir.
Telekinezi için şu yöntem var bende bunu kullanmıştım,kolaydır fakat 1 haftanı da alabilir başarıya ulaşman 2 günde sürebilir tabiki beyninin mantık yürütmesini engellemelisin ve dokunmadan döneceğine inanmalısın.Eğer beynin mantık yürütürse kağıt dönmeyecektir çünkü mantıken bir cisim dokunmadan dönemez;
Aynen banada pek güvenilir gelmiyor,halbuki ben levitasyona inanırım.Sanırım Chris Angel'in bir sihirbaz olduğundan dolayı,araştırayım bu haberin daha saygın bir kaynağı varsa o zaman tamam derim.
sevgili dostum video yu dikkatli izle ve yukarda tam belirttiği anlarda video daki glitchlere bak, malesef oynanmış olduğu belli oluyor.tabi ilk glitch tam dönmeden önce ama video ile başarabileceklerinin sınırı olmadığını biliyoruz.
ben savantlara ve eşref armağana inanmıyorum demiyorum, sadece telekinezi veya telepati ile ilgisi olmadığını düşünüyorum onların bu yeteneklerinin.