senin hayvan katliamı dediğin günde. ne kadar yoksul insan doyuruluyor, bayram gününde küsler barışıyor dostluklar pekiştiriliyor.sen yaptığın iş için bir ücret alıyorsun mükafaat alıyorsun ya da yapmadığın için kovuluyorsun. dinde de yaradanın sana bir iş vermiş ömrün boyunca elinden geldiğince sana verdiğim görevleri yap mükafatını al.Benim yorumum biraz kaba bir uslup olabilir ama anlayan lar anlamıstır
Senin yalan dolan safsata dediğin ayetlerde birbirinize kötülük yapmayın birbirinizi incitmeyin, yoksula yardım edin diyen köleliğe karşı çıkan bir din nasıl olurda yalan olabilir.işte senin gibi ilerici zihniyetler, (biz gerici zihniyetizya o yüzden kullandım bu tabiri) yüzünden bu memleket bu hale geldi.ha yukarda hayvanlara ikence ediliomus felan diyorsun o işkenceyi yapanlarda ne yaptığını bilmeyen gözünü para hırsı bürümüş kişilerdir. kurban kesmenin bile adabı var zaten hayvanın gözleri kapatılır.bıçak gözterilmez eziyet edilmeden hayvan yatırılır. senin dedilerini o et üreten firmalar yapar. hergün milyonlarca hayvan gıda üretimi için kesiliyor o katliam değilmi, ha pardon unuttum allah rızası için yapılan katliam oluyordu değilmi. sokakta yoksul görsen kılını kıpırdatmazsın burda hayvan katliamından bahsediyorsun.
1-Din: Sosyal alt sinifin gercekleri ve dogrular gormesini engeller ayrica cok kolay yonetilmelerii saglar
din olmasa dünyada her türlü sapkınlık olur.herkes birbirinin karısına kızına bakardı, düşün eğer varsa karın kızın istemediği bir kişi tarafından tecavüze uğruyor.Düşün herhnagi bir din olmasa herkes kendiliğinden var olduğuna, yürekte yaratıcı korkusu olmadığını, kölelik kalkmazdı, amerikadaki gibi sınıf ayrımı olurdu , gerçi suan ilerici zihniyet ve avrupayi zihniyet yüzünden memleketimizdede baş göstermeye basladı. sağolsun başımızdakilerde sizim gibi koyun postuna bürünmüş tilkiler. şimdi işim cıktı devamını sonra yazacağım
|