25-08-2016, 22:42
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
İlahimasal´isimli üyeden Alıntı
şaaayet susmakdan hayvan muhabbeti çıkarttıysanız?
Aişe'nin 1 ay boyunca babasının evinde sus pus oturup; o olay esnasında gokden yere kimlere hayvan dediğini varın siz yazın.
Aişenin susarken içinden ne dediğini bilen siz , bu durumuda elbet bilir.
Mesele İFK
Saygı bizden MELEK. 
|
Öyle mi acaba bakalım
Hazreti Aişe: "Hepimiz nefesimizi tuttuk ve sessiz bekledik. Ben beraatimi bildiğim için korkmuyordum Ferahdım
fakat vahyden sonra Resülullah acılıncaya kadar insanların dedikodusu doğru çıkıcak korkusuyla Anne-babam orada ölüverecekmiş gibi zannettim 
İlahi vahyin ne yönde geleceğini bilmiyorlardı.
Vahy bitince Hz. Pegyamber (s.a) oldukça memnun görünüyordu. Güldü. Büyük bir mutluluk içinde ilk sözleri şu oldu: "Tebrikler Aişe, Allah masumiyetinin delilini gönderdi" ve sonra da bu on ayeti okudu (11-21) . Bunun üzerine annem bana: "Kalk zevcine koş dedi.
Ben de, "Ben ne ona, ne de siz ikinize teşekkür ederim, ben ancak benim beraatimi gönderen Allah'a şükrederim. Siz bile hakkımdaki töhmete bu kadar karşı çıkmadınız" dedim"
Hazreti Aişe "Allah'ın kendisinin "ismeti" hakkında "ayet indirişinin"
zevkinde o anda fani olmuş ve naz ederek bu şekilde idare-i kelam etmişlerdir"
|

25-08-2016, 22:47
|
|
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Melekk´isimli üyeden Alıntı
Öyle mi acaba bakalım
Hazreti Aişe: "Hepimiz nefesimizi tuttuk ve sessiz bekledik. Ben beraatimi bildiğim için korkmuyordum Ferahdım
fakat vahyden sonra Resülullah acılıncaya kadar insanların dedikodusu doğru çıkıcak korkusuyla Anne-babam orada ölüverecekmiş gibi zannettim 
İlahi vahyin ne yönde geleceğini bilmiyorlardı.
Vahy bitince Hz. Pegyamber (s.a) oldukça memnun görünüyordu. Güldü. Büyük bir mutluluk içinde ilk sözleri şu oldu: "Tebrikler Aişe, Allah masumiyetinin delilini gönderdi" ve sonra da bu on ayeti okudu (11-21) . Bunun üzerine annem bana: "Kalk zevcine koş dedi.
Ben de, "Ben ne ona, ne de siz ikinize teşekkür ederim, ben ancak benim beraatimi gönderen Allah'a şükrederim. Siz bile hakkımdaki töhmete bu kadar karşı çıkmadınız" dedim"
Hazreti Aişe "Allah'ın kendisinin "ismeti" hakkında "ayet indirişinin"
zevkinde o anda fani olmuş ve naz ederek bu şekilde idare-i kelam etmişlerdir"
|
Aişe'nin 1 ay boyunca babasının evinde sus pus oturup; o olay esnasında gokden yere kimlere hayvan dediğini varın siz yazın.
Kimlere?
|

25-08-2016, 23:09
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
|
"Batili kaynak" diye verdigin sey Yahudi asilli bir Alman hahami ve Arabistinin "Kuran Calismalari" adli kitabi. Kitaptan s.1689 olarak alinti yapilan cumle ise tamamen yazarin zirvasi,
|
Sen öyle diyorsun.
Netice: Ahitsel olarak Meryem'in "İmran soyundan" geldiğine delil melil yoktur "uzaktan akrabadır" filan gibi sözlerin Doğru bir yorum değildir.
Zira "Ahitsel Metin de" "Allah tarafında gönderilen" "Melek" "Elizabet senin Akrabandır" diyorsa "akrabadır" yok hayır "uzaktaaaan akrabadır" "Melek bilmiyor" filan diyorsa "Hırsitiyanlık alemi". O zaman onların "ne İsa'ya" "ne meleğe" hiç bir şeye imanları da yok demektir. "Senin gibi dinsiz olurlar"
Batılılardan kabul edenler var Batılı kaynak : "Meryem'in annesiyle Yahyâ'nın annesinin kardeş oldukları kabul edilmektedir (DB II/2, s. 1689; J. Horovitz, Koranische Untersuchungen,)
Hadis-i şerif: "Yahya ile Meryem teyze çocuklarıdır"
Tartışmayı bitirin Sonuç aşağıdadır
"Ahitsel Metinlerde" Meryem'in "İmran soyundan" geldiğine delil "Allah tarafından gönderilen meleğin" "Elizabet senin akrabandır" Sözüdür
Luka 1.5 "... "Harun soyundan" (İmran soyundan) gelen karısının adı ise Elizabetââ‚ idi
Luka 1:36 (Melek) dedi ki Ey meryem Senin akrabalarından Elizabet de yaşlıyken gebe kalmıştı
Meryem [B]"imran soyundan değildir" demek için Ya dinsiz olucaksın yada Hırıstiyansan kabul ediceksin yada Luka'yı değiştireceksin
Doğmamış nesiller tarafından bilinmemesi için şimdiden Luka incilinin Metinlerine, çaktırmadan ufak ufak, "A filan, düştü, yırtıldı, yandı" diye diye bu işlere alışık, hırsitiyanlık dünyasının "yırtıcağını" düşünüyorum
|

26-08-2016, 00:26
|
|
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Sen öyle diyorsun.
Netice: Ahitsel olarak Meryem'in "İmran soyundan" geldiğine delil melil yoktur "uzaktan akrabadır" filan gibi sözlerin Doğru bir yorum değildir.
Zira "Ahitsel Metin de" "Allah tarafında gönderilen" "Melek" "Elizabet senin Akrabandır" diyorsa "akrabadır" yok hayır "uzaktaaaan akrabadır" "Melek bilmiyor" filan diyorsa "Hırsitiyanlık alemi". O zaman onların "ne İsa'ya" "ne meleğe" hiç bir şeye imanları da yok demektir. "Senin gibi dinsiz olurlar"
Batılılardan kabul edenler var Batılı kaynak : "Meryem'in annesiyle Yahyâ'nın annesinin kardeş oldukları kabul edilmektedir (DB II/2, s. 1689; J. Horovitz, Koranische Untersuchungen,)
"Ahitsel Metinlerde" Meryem'in "İmran soyundan" geldiğine delil "Allah tarafından gönderilen meleğin" "Elizabet senin akrabandır" Sözüdür
Luka 1.5 "... "Harun soyundan" (İmran soyundan) gelen karısının adı ise Elizabetââ‚ idi
Luka 1:36 (Melek) dedi ki Ey meryem Senin akrabalarından Elizabet de yaşlıyken gebe kalmıştı
Meryem [B]"imran soyundan değildir" demek için Ya dinsiz olucaksın yada Hırıstiyansan kabul ediceksin yada Luka'yı değiştireceksin
Doğmamış nesiller tarafından bilinmemesi için şimdiden Luka incilinin Metinlerine, çaktırmadan ufak ufak, "A filan, düştü, yırtıldı, yandı" diye diye bu işlere alışık, hırsitiyanlık dünyasının "yırtıcağını" düşünüyorum 
|
Müsluman , yahudi ve hristiyanların külüne muhtaçdır diyeceğimde ,bozuk ve bayat olduğu idaa edilen ahitlerden küllenmekde nedirki?
Eski dost düşman olmaz. Birbirinizin kıblesine döndünüz ,birbirinizin papazlarından bilgiler aldınız, rumların galibiyetine karşı birlikde sevindiniz, birbirinizden cariyeler ,ganimetler aldınız verdiniz.
Birbirinize muhtaçsınız. Dinler arası diyalog falan filan işde.
|

26-08-2016, 01:49
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
Sen öyle diyorsun.
|
morrigan, basimi agrittin. Elizabet Meryem'in annesinin kardesi degil, gir oku; http://www.newadvent.org/cathen/05387b.htm
Luka'nin akrabalik soyleminin de isaret edebilecegi yegane ortak atanin Levi olabilecegini soyledim,
Yeni Ahit'in soy agaci arka sayfada, Eski Ahit'inki de bir onceki iletide asili duruyor.
Hadi sen simdi namaza dur, ben de milkseykimi iceyim.
Sana sevgiler
|

26-08-2016, 04:55
|
 |
Üye
|
|
|
|
Ben Hadislerin "Hicri 200 küsür " senelerinde "Sahabe" bile olmayan kişiler yani "Senin benim" gibi kişiler tarafından "o tarihde" yazdığı için "Güvenilir" olmadığını söyledim.
Yani "istediğin hadisi kabul edebilirsin" "istemediğin hadisi kabul etmeye bilirsin" Bağlayıcılığı yoktur. Kimseyi bağlamaz "Hicri 200 senelerinde yazıldığı için" "Hiç bir güvenirliği" yok
Ben de hadis getiriyorum ama akıl süzgecinden kalb süzgecinden geçirdikten sonra
Çünkü İslam dinin de "Akıl ve nakledilen rivayet arasında Zıtlık çatışma olmaz"
Varmış gibi gösterilirse ya bunu gösteren "adamın Akıl doğru" değildir. yada "Nakledilen rivayet açık değildir" anlaşılamıyordur.
Saygılar
|
Insan kivirirda bukadarmi kivirir, sasirmadim aslinda, tükürdügünü yalayan sadece sen degilsin.
Yazdiginida okumuyorsun cevap verirken. Cünki salliyorsun, inancinin bir sablonu yok. Sakala göre tarak vuruyorsun. Hal böyle oluncada bir dedigin ötekini tutmuyor dogal olarak. Tamamda yüzün kizarsin biraz.
Dürüst olmuyorsunuz sayın notbyforce
Melekk; Lütfen Uyduruk Hadislerle gelmeyiniz.
Çünkü Sizde biliyorsunuz ki Bütün Hadisler Hicri 200 küsür senesinde yani Kuran-ı Kerim'den 200 sene sonra "O günkü ne olduğu belli olmayan (sahabeden hiç bir şekilde üstün) olmayan "senin benm gibi İnsanlar" tarafından" yazılmışlardır. Onun için Hadislerin Güvenilirliği Müslüman alemi için "SIFIRDIR" Kim bunun aksini iddia ederse Onun Müslüman değil birinci derecece Kafir olduğu bilinmelidir.
Madem güvenilmez "SIFIRDIR" diyorsan hadisler icin ne diye hadisleri isine gelen konularda ispatmis gibi koyma cüretine kalkisiyorsun??? SIFIR olan bir sey kimin umrunda olur, neyi aciklar???
Hanki akil süzgeciymis bu??? Senin kildigin namazdan tutda bir cok güncel hayatda uyguladigin dini rituellere kadar bu alimler belirlemis. Bu alimlerden, diyanetin hocalarinin aklindan üstünmü senin aklin??? onlar onca hadislerin icinden secmis, ayirtlamis sahih adi altinda hadisleri??? adina güvenilir demisler.
Sende tutuyorsun yaptigin gafi örtbas etmek icin, akil süzgecimden geciyorum diyorsun??? Diger yandanda kim hadislere itibar ederse islam aleminde ancak bir numarali "KAFIR" olur diye boyundan büyük sözler ediyorsun. Onca alimi bir cirpida KAFIR ilan ettin. En büyük KAFIR sen oldun, kazdigin kuyuya kendin düstün. Güven olmayan, " SIFIR" hic demek, yok demek manasinda olan hadisleri allahin dinine monte ederken allahindan dami korkmuyorsun??? Kimmis O KAFIR??? Sensin tabi.
Gercekten kiziyorum, öfkeleniyorum böyle akil disi celiskili cevaplara. Seni kaale alip üyeler emek verip zaman harciyor, sen ise inandigin allaha bile ikili oynayarak saygisizlik yapiyorsun, bize karsi ne uydursan yeridir yani.
Formda konu acilmisti, hadisler olmadan islamin pratikte yasanmasi mümkün degil diye. Kanit olarakta bir cok örnekler ortaya konmustu.
Yani söyle konulara verdigin cevaplara bakinca, sosyal medyada troll dedikleri vasiflara uyuyorsun. Böyle teplig olmaz kardesim. Bir kere konu dinse, allahsa ve kisi inaniyorsa tutarli olmali. Bilmedigi konularda atip, tutmamali. Yazarken eli, vicdani, kalbi titremeli. Yanlis yapmaktan, hatali beyanlarda bulunmaktan tir tir titremeli. Bizlerde müslümandik zamaninda. Ben sizin yaptiginiza cahil cesareti diyorum artik, yüzde birini yapmadim. Siz hanki cüretle inandiginiz allahi samaroglanina cevirebiliyorsunuz sasiyorum dogrusu.
Isin ironisini söyleyimmi sizlere. Her dindar ayri telden caliyor, hepside farkli dini anlatmasina ragmen, dogru diye allah adina pazarliyor. Bir tanri ancak bukadar aciz duruma düsürülebilir. Öfkemde bu yüzden sizlere karsi. Sizlerin bu pervasizca uyguladigniz durumdan eski inanir olarak kurtuldugum icin cok menmun ve mutluyum. Sakin cennete filan gideceginizi sanmayin, hayal dahi etmeyin. Olasi bir tanri sizi asla bu iki yüzlü tanri adina uydurdugunuz yalanlardan dolayi cennetine almayacaktir. Olasi bir tanriyada böylesi yarasirdi zaten.
|

26-08-2016, 10:49
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
Pyrrhon´isimli üyeden Alıntı
morrigan, basimi agrittin. Elizabet Meryem'in annesinin kardesi degil, gir oku; http://www.newadvent.org/cathen/05387b.htm
Luka'nin akrabalik soyleminin de isaret edebilecegi yegane ortak atanin Levi olabilecegini soyledim,
Yeni Ahit'in soy agaci arka sayfada, Eski Ahit'inki de bir onceki iletide asili duruyor.
Hadi sen simdi namaza dur, ben de milkseykimi iceyim.
Sana sevgiler
|
Bakın Siz bir Hıristiyan mısınız bilemedim?
Ama biliyorsunuz ki, İnançlı, aklı başın da Bir Hıristiyan için, Meryem'in "İmran soyundan" geldiği, sarsılmaz bir Gerçektir
Çünkü "Ahitsel Metinlerde" Meryem'in "İmran soyundan" geldiğine delil "Allah tarafından gönderilen meleğin" "Elizabet senin akrabandır" Sözüdür
|
Luka 1.5 "... Elizabet "Harun soyundan"dır yani "İmran soyundandır"
Luka 1:36 Melek Meryem'e dedi ki: "Akraban Elizabet vs.."
|
Bir Hırsitiyan kardeşimizin Meryem'in "İmran soyundan" geldiğini inkar edebilmesi için Bu ahitlere "gözünü yumması"lazımdır
Ve kaldı ki biliyorsunuz, Biz Müslüman dünyası İçin, Evangellerin ve Tora'nın, ne dediğinde hiç bir önemi yoktur.
sırf "Hıristiyan kardeşlerin" gönlü olsun diye onlara delil sunmak için "kendi Kutsal metinleri" gösterilir. Yoksa "Ahitsel metinde" ne yazdığı Müslüman dünyasının "kendi içinde" tamemen inkar edilir. Tek bir gerçek vardır Oda Kuran'ın
Beyanıdır
Önemli: Yanlış anlaşılmasın diye Tekrar ediyorum ki Müslüman dünyası "kendi inancını" hiç bir zaman "Ahitsel metinlerde" arayıp "kendi dünyasına" İslam alemine ispata kalkışmamıştır ve kalkışmazlar. Kimsenin umuruda bile değldir "Ahitlerde" ne yazıyor
|

26-08-2016, 11:02
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
Pardon Yani´isimli üyeden Alıntı
Madem güvenilmez "SIFIRDIR" diyorsan hadisler icin ne diye hadisleri isine gelen konularda ispatmis gibi koyma cüretine kalkisiyorsun??? SIFIR olan bir sey kimin umrunda olur, neyi aciklar???
|
Bana ettiğiniz onca lafı geri almanızı istiyorum.
Çünkü Okuduğunuz bölümde sayın Pyyrhon'na biri Hadisi ispatmış gibi göstermedim. Zaten göstermem söz konusu bile olamaz. Çünkü kendisi, Hadis kabul etmiyor. kabul etse Meryem'in imran soyundan geldğini de kabul edebilir.
Ben Batılı kaynağın söylemi ile İslam dünyasındaki hadisin uyuştuğunu gösterdim. hadisi Konumuza ispatmış gibi göstermedim
ben ona batılı kaynatan ve kendi ahitsel metninde kaynak gösterdim
bunu gösterdim diye ahitsel metinleri kabul ediyorda değilim
kim neye iannıyorsa inandığı değerlerden metinlerden kaynak göstermem benimde onları kabuıl ettiğim analamına gelmez
bana ettiğiniz onca lafı geri alın.
|

26-08-2016, 18:18
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
Bakın Siz bir Hıristiyan mısınız bilemedim?
Ama biliyorsunuz ki, İnançlı, aklı başın da Bir Hıristiyan için, Meryem'in "İmran soyundan" geldiği, sarsılmaz bir Gerçektir
|
O halde bu sarsilmaz gercegi ispatla ki hepimiz ogrenelim.
Simdilik, Hristiyanlarin bu sarsilmaz gercek hakkindaki fikirlerini okuman icin sana Turkce bir link buldum- http://www.hristiyanforum.com/forum/...d.php?t=320992
Benim senden istedigim bana asagidaki sitelerden birine uyeligi bulunan, ve Meryem'in Imran soyu oldugunu kabul eden iki adet Hristiyan getirmen, fazla bir sey degil. Bekliyorum.
http://www.hristiyanturk.com/
http://www.hristiyanforum.com/
http://www.christianforums.com/
https://www.worthychristianforums.com/
https://www.christforums.org/
|
Çünkü "Ahitsel Metinlerde" Meryem'in "İmran soyundan" geldiğine delil "Allah tarafından gönderilen meleğin" "Elizabet senin akrabandır" Sözüdür
|
Bir kuzenin var mi, ya da "Mahmut" soyundan gelen 30. derece bir akraban?
Peki sen bu durumda "Mahmut kizi morrigan", ya da amcanin adi her neyse (Ali olsun) "Ali kizi" mi oluyorsun.
|
Bir Hırsitiyan kardeşimizin Meryem'in "İmran soyundan" geldiğini inkar edebilmesi için Bu ahitlere "gözünü yumması"lazımdır
|
Meryem'in Imran soyundan gelmesi icin, Yehuda soyundan gelmemesi gerekir. Ama Yehuda soyundan geliyor.
|
Ve kaldı ki biliyorsunuz, Biz Müslüman dünyası İçin, Evangellerin ve Tora'nın, ne dediğinde hiç bir önemi yoktur.
|
Musluman dunyasinda neyin onemi oldugunun tartisilan konuyla bir alakasi mi var.
|
sırf "Hıristiyan kardeşlerin" gönlü olsun diye onlara delil sunmak için "kendi Kutsal metinleri" gösterilir. Yoksa "Ahitsel metinde" ne yazdığı Müslüman dünyasının "kendi içinde" tamemen inkar edilir. Tek bir gerçek vardır Oda Kuran'ın
Beyanıdır
|
Muslumanlarin neyi inkar edip neyi kabul ettikleri, Kuran beyaninin onaylayageldigi ahitlerle celistigi gercegini degistirir mi? Elbette degistirmez.
|
Önemli: Yanlış anlaşılmasın diye Tekrar ediyorum ki Müslüman dünyası "kendi inancını" hiç bir zaman "Ahitsel metinlerde" arayıp "kendi dünyasına" İslam alemine ispata kalkışmamıştır ve kalkışmazlar. Kimsenin umuruda bile değldir "Ahitlerde" ne yazıyor
|
Neyin kimin umrunda oldugu tartismanin konusu mu.
Tartismanin konusu, Kuran yazarlarinin, Isa'nin anasi olan Meryem'i, Ahitsel jeneolojide Imran'in kizi, Musa'nin ve Harun'un kardesi olarak gecen Miryam ile karistirmis olmalari durumu.
Konu pianola tarafından (13-12-2016 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.
|

26-08-2016, 22:08
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
Pyrrhon´isimli üyeden Alıntı
O halde bu sarsilmaz gercegi ispatla ki hepimiz ogrenelim.
Simdilik, Hristiyanlarin bu sarsilmaz gercek hakkindaki fikirlerini okuman icin sana Turkce bir link buldum- http://www.hristiyanforum.com/forum/...d.php?t=320992
Benim senden istedigim bana asagidaki sitelerden birine uyeligi bulunan, ve Meryem'in Imran soyu oldugunu kabul eden iki adet Hristiyan getirmen, fazla bir sey degil. Bekliyorum.
http://www.hristiyanturk.com/
http://www.hristiyanforum.com/
http://www.christianforums.com/
https://www.worthychristianforums.com/
https://www.christforums.org/
Bir kuzenin var mi, ya da "Mahmut" soyundan gelen 30. derece bir akraban?
Peki sen bu durumda "Mahmut kizi morrigan", ya da amcanin adi her neyse (Ali olsun) "Ali kizi" mi oluyorsun.
Meryem'in Imran soyundan gelmesi icin, Yehuda soyundan gelmemesi gerekir. Ama Yehuda soyundan geliyor.
Musluman dunyasinda neyin onemi oldugunun tartisilan konuyla bir alakasi mi var.
Muslumanlarin neyi inkar edip neyi kabul ettikleri, Kuran beyaninin onaylayageldigi ahitlerle celistigi gercegini degistirir mi? Elbette degistirmez.
Neyin kimin umrunda oldugu tartismanin konusu mu.
Tartismanin konusu, Kuran yazarlarinin, Isa'nin anasi olan Meryem'i, Ahitsel jeneolojide Imran'in kizi, Musa'nin ve Harun'un kardesi olarak gecen Miryam ile karistirmis olmalari durumu.
|
Sizinle Tartışmıycam Teşekkür ederim
"Allah tarafından gönderilen meleğin" "Elizabet senin akrabandır" Sözü işi bitirmiştir. Ama sen buna sürekli "göz yumuyorsun" ne zaman buna cevap üretsen "ilkokul çocukları gibi cevap veriyorsun"yok "uzaktan akraba"dır yok "Bir kuzenin var mi, ya da "Mahmut" soyundan gelen 30. derece bir akraban?" diyorsun
herkes 30. dereceye kadar araştırılsa akraba çıkar.
İncilde Melek "akrabandır" diyorsa Akraba olmasa bile akrabadır
Allah'dan daha iyi mi bilicen.
bir Hırsitiyansan MECBURSUN Meryem Elizabet ile akrabadır demeye
elizabette "Harun kızlarındandır"
Hem Verdiğin linkte bile "bu gerçek hırsitiyanlarca ağızda geveleniyor" Okudunuz mu, siz verdiğiniz linki ?
Bakın İslam Ansiklopetisinde Arapçada "uht" Bir kabile mensubu içinde kullanılır yazar
Ayetin manası "Ey Harun'un hemşiresi" demektir
Mesala bakın bir ayet daha
Araf 38 : Her millet girdikçe, kendilerine uyup sapıklığa düştüğü (Uhteha) hemşiresine (dindaşına) lanet eder. (Elmalı)
Bak Şimdi nasıl verdiğiniz linkde Meryem'in Harun'la akrabalığı Ağızda geveleniyor
|
Her şeyden önce, Meryem’in Harun’un soyu ile bağlantılı olduğu iddiası kesinlikle Kuran kaynaklı değildir(!)
Meryem’in Zekeriya’nın karısı ile akraba olduğu iddiası ise son derece gizemli bir şekilde İncil’den alınmıştır.
Bazı Müslümanlar kendi bilecekleri nedenlerden dolayı, Hristiyanların eleştirilerine yanıt vermek ve Kur’an’ı savunmak için “tahrif” olduğuna inandıkları ve güvenilmez buldukları Hıristiyan kutsal metinlerinden medet ummuşlardır.
|
Farkındaysan Hırsitiyanlar "Ama sayılmaz siz bunu İncilden alıyorsunuz diye Mısıkıyorlar  ,
Ve siyaset yapıyorlar
çünkü hiç bir Müslüman "Kutsal Metinlerden" meddet ummaz
hatırlarsan sana "Ahitsel metinler de" ne yazdığı Müslüman alemini zerre ilgilendirmez demiştim sende cevap olarak "Musluman dunyasinda neyin onemi oldugunun tartisilan konuyla bir alakasi mi var." demişsin sende mi yoksa siyaset yapıyorsun
Evet var, Bize göre Sorun yok, Size göre sorun var. Artık anlayın.
ve biz size yardımcı olmak babında, kendi kutsal kitabınızı, iyi okuya mıyorsunuz!? yardım ediyoruz! yaptığımız ettimiz emekler sadece bundan ibarettir. yoksa Kuran, Ahitsel ile çelişiyormuş çelişmiyormuş müslüman alemin umurunda bile değildir
Çünkü tek Gerçek vardır Oda Kuran'ın beyanıdır o ne demişse Odur doğru. Tevrat incilde aksi yazıyormuş yazmıyormuş bize göre hiç bir kıymeti yoktur. kurnazlık yapıp siyaset yapmayın
Sonuç olarak İncile Göre Melek: "Meryem'in Elizebet ile akraba" olduğunu söylemiştir? işi bitmiştir "Allah göre Akrabalar" Hiç bir hırsitiyan kalkıpta "uzaktan akrabadır"  diyemez
Allahtan daha mı iyi bilicen
akraba olmasa bile Akrabadır Allahtan daha mı iyi bilicen
uzaktan akraba bile olsa Allah göre "İmran soyundan akrabadır"
Bir hıristiyan için Bundan daha büyük bir delil olmaz kardeşim
ben artık diyceğimi dedim bu konudan çekiliyorum başka birinin başını ağırtın
Konu pianola tarafından (13-12-2016 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir.
|