Sayın dineminene?
Soru işaretini analiz ededur sen.
Sakin ol, kimsenin haksızlık yaptığı yok, gayetde doğruya doğru diyoruz, burdaki eğriyede eğri diyoruz, demogojiden vazgeç, dürüst ateistim ayaklarındanda sıkıldık.
Harunun kızkardeşi ifadesine duyduğum en saçma açıklamada senden geldi. Mecaz
Mecaz nedir? Benzetmeden yola çıkarak bir konuya ilişkin benzerlikle örnek üstünden olayı açıklamaya çalışmak.
Yani senin ile ilgili bir konuda senden bahsederken dedenin adı Mehmetken, ben sana Haticenin kızkardeşi diyerek mecazen mehmetin torunu olduğunu vurgulamış oluyorum.Koskoca arabın putu ufacık bir kelime hatası yapmış, ataist dürüstlük timsali dinemine de süper anlama kabileyiti ile bu durumu şeettiriyor.

Yok be burda bir sorun.
Sorun Meryemin ..puluğu değil, sorun ne? okuyan anladı sen dert etme
Kuran tastiklediği, devamı olduğunu iddia ettiği ve aynı tanrıya ait olduğu iddia edilen bir masalda karıştırmış birazcık kurguyu o kadar, heç önemi yok, Ha isayı doğuran Meryem Ha Ali İmran soyundan İmran Kızı Harunun kızkardeşi Meryem lafımı olur bu kadarcık farkın, 1000 küsür yıllık bir fark yaşamışlık olarak, amman koskoca el-lah ile sene pazarlığımı yapcez
oldu, başka savunman var mı dürüst ataist demogojin dışında? Mecazdır mecaz.
Şu islam bölümünde islamcıların sıkıştıkları her ayetli konuda "MECAZ" savunmasına sığınmadığı konu kaldı mı? Sanırım yok.
Şimdilik saygımla gittim...