Bu sabah bezgin ve bıkkın *umutsuz ve yorgun bir o kadar da yılgın halde kalktım. Siteye baktım boş boş umutsuzca yazılanlara göz atmaya başladım. Tartışma , sataşma ve bu kör döğüşlerine belli ki dünden kalan sıkkınlığın verdiği fuzuli mesajlarımı da görmek eklenince iyice tükenmiş vaziyette kapatıyordum sitenin ekranını, sonra birden evet evet *yanlış görmüyordum, oarada bir cümle ve benim hayatımı ortaya koyduğum cümle işte orada duruyordu, olamaz biri bana şaka mı yapıyor yoksa adam mı deniyor dedim. bir daha baktım bir daha baktım,
Sevgili Pante şöyle yazmıştı, kendi imza bölümünün altına;
"Ne mutlu o yoksullara ki öteki dünya onlarındır, er ya da geç bu dünya da onların olacaktır."
F. Engels ......
İşte budur..... *
Ahmed'den geçip nasıl ancak Ömer'i görmek mümkünse, Marx'dan da geçebilmeli, Engels'i görebilmek için şuurlar ve orda da kalmalı. (Okinono)
Bu cümlenin altında ister hadis no yazsın isterse engels hiç bir şey farketmez. - Zira mücadelinin *özü asla değişmez.
Sazan avlamak için sığ sularda *avlanma işini bırakın yeni avcılar yapsın.
Tebrikler sevgili pante.. Olayın özü işte budur.... *
Öyleyse Sevgili Dilaverin açtığı demokrasi ve kominizm başlığı için yazıma kaldığım yerden yılmadan ve korkmadan devam etmeliyim.
Yüreğim doldu şimdi yeniden.... *Bunun adına ister iman deyin ister özgüven benim için farketmez yeter ki doldurun sizlerde yüreğinizi neyle isterseniz, Artık balonların uçma zamanı geldi. Kaplamalı gökleri dolu dolu yüreklerin beslediği balonlar artık...
Vay be, rahatladım şimdi.
Gerisi sevgili invi'nin dediği gibi yeşillik...
Bir sigara yakmalıyım evet evet bu en iyi fikir....
Sayın Nil bu zehiri sizde denemelisiniz *
Selamlar