dilaver... haklı olabilirsin, çoğu konulara bakıyorum da neyle başlamış neyle bitmiş bende şaşırıyorum. çoğu saçma-sapan, anlamsız, gereksiz ,boş, incirçekirdeği dışısı ,kohlbergin ahlak kuramlarına aykırı, fetüs evresi içinde bulunan, saf-çıkarcı mantığında, ipotekli kimlik statüsüne sahip, iletiler...
"Kaldı ki site ile ilgili yapmış oldugun gereksiz ve anlamsız eleştiriler bile yerinde duruyor. "
eleştiri diyebilmen bile büyük bir lütuf teşekür ederim... eleştiri *eleştiridir, anlamsızı gereksizi olmaz sanırım. İslam bilginleri ile ilgili bilgiyi bana verilen cevab verdim ne yapsaydım, "hiç bir osmanlı patişahının hacca ğitmediğini" bölümüne mi yazsaydım?... verin yetki oraya yazayım... ikincisi ben başlık açıp kendimi bu hengamede sorumlu hale sokmam açıkcası, bu bana bir hakaret olur...
üçüncüsü ben tartışma açmadım, tartışma açana cevap hakkım doğdu ve onu cevapladım...
şu an sizin yazdığınız eke cevap hakkım doğduğu gibi. umarım bunu silmezsiniz çünkü bu bir cevap hakkıdır ve verilmiştir...