Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-12-2007, 11:32
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Re: deccalbaba..

deccal baba gereksiz yere alınganlık gösteriyorsun. senin gibi eğitimli *biri bazı şeyleri daha iyi anlaması gerekir.
yazıların biryere kaybolmaz.
tüzüğümüze göre

10 mesajı doldurmayan üye başlık açamaz, ''tanışalım'' formuna kendini tanıtıcı başlık açabilir. 10 mesajı doldurduğunda ise istediğin yere başlık açabilirsin.
yazın ''sandık odası'ndadır. 10 mesajı doldurduğunda bu yazında forumlara taşınacaktır.

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 02-12-2007, 11:37
thunderpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
thunderpoint thunderpoint isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bilmukabele deccal bilmukabele...

Düşünebildiklerinin hepsini düşünülebileceklerin tamamı zannetme!
Alt 02-12-2007, 11:40
thunderpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
thunderpoint thunderpoint isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

ozgur_beyin";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yazın ''sandık odası'ndadır. 10 mesajı doldurduğunda bu yazında forumlara taşınacaktır.
Hayır özgür beyin,

Yazılarını kendisi sildi. Ben sadece 2. yazıda hakaret ve küfür gördüğüm yerleri temizledim. Asıl halini de sandığa koydum. Dolayısıyla 1. mesaj şu an bizde bulunmuyor.

Düşünebildiklerinin hepsini düşünülebileceklerin tamamı zannetme!
Alt 02-12-2007, 12:51
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

kendilerini herkezden üstün gören , her türlü kural ve gelenegin kendisine tabii olması gerektigini düşünen hiç bir katılımcının sitemize kalıcı bir fayda saglayabilecegine inanmıyorum.

* * *insana deger vermeyen, ideoloji ve düşüncelerle küfür ve belden aşşagı seviyede mücadele edebilecegini sanan *bir zihniyetin birikiminin ise zahiri oldugunu ve dinle aynı özü paylaştıgını
zannediyorum.

* * * bana ne sizin kurallarınızdan diyebilen bir bencil anlayışın gitmesinin ise gerçek kazanım oldugunu hissedebiliyorum.

* * * Kendini tatmin etmek için siteye ugrayanların küsmesinin bir kayıp olmadıgını, üretmek ve paylaşmak isteyen her bireye ise kapımızın sonsuza kadar açık oldugunu vurgulamak istiyorum.

* * * Arkadaşımız misketlerini geri istemiş, bize ona saygı duymak yakışır.

* * * saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 02-12-2007, 17:57
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.

saayın teccalbubam..hoşgeldin..gülügülü gittin...yazzık oldu senin gimi bi kapatanaderyaya... Bu sitedeki yönetimböle işte abim..adamgimi küfrettirmesler adam..cail vedeme terbiyesi noskan bunnarın.. 8O .. *Bunnarı öSkür amcamın imzası çookgüsel annatıyo...+1 de benden gaptanım saayın.Ayrıcadana gitcem ben diyon.. *yok sandııa kaldırdık..mandııa yolladık..sana ayak atıyolar saayın amiralim.tezgaagelme tamammı*?Bunnar sene daa çok oymak içüm yaparlar bunumaralara.. :? ..
Bak abim bunnar öskürlük huriyet falaca derler -sitte kuralı falacafilece uydururlar*-hep kendi silmelerine *mahana yaratmak içüm...sakkın kanma..aman aldanma abim gaptanım...
bak şindik mesela misal bu sitede şohuriyetler yok..(utanmaslar..hemtUranDurSun derler hemi yasak korlar.*)
**Ben dine inanların camına koyayım- mendilimi...
**lan davar dindar..ben diyom çanakale boğazı-sen annıyon çokyaktı midema acı.*
*Kovalar.KOVALAR dindar kovalar..*(sinekkovalar dindarlar.. )
yanı bu laflara aız dadıynan yazamıcaksak demi gaptanım deryaamm.neye geliyoski bu siteye...Yanı hela kapısına yazdıımıs yazıya borda yazamıcaksak...

* ***buna yazan tossun
dindar gardeşiynen yanyana otursun* tarzında ebediyazılarda koyamıcaksak...
demi gaptanımderyam..
hadibe yaw deymes abim.. barakallaşkına gaptanım..
sepeti koluna..
gül koydum aaç oyuna
herkeş yoluna..

nOT:1* gaptanım deryamı ösKürmacam açıklasın.
* * * iKİ:şöleceme raat raat yazcemis bi yer biliyosan benede habaret .hemenegeliyom.gaptanım..OT-üç3*dAtlım gıymatlım gaptanım.hankı gastede veyana dergide bele edbiyat parçalıyon.bildir*onada abone bulcem abim..

'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!
'
Alt 02-12-2007, 23:06
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

İlk yazı
Tarih: 2007-12-02, 09:10:32

Son yazı
Tarih: 2007-12-02, 10:22:53

Üyelik süresisi
1 saat, 12 dakika, 21 saniye

Guinness lik bir vukuat gibi geldi.

Hatalarımı, cehaletime bağışlayın
Alt 02-12-2007, 23:22
dolfen dolfen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

arkadaşı kaçırmışsınız yazık oldu ...

bu konuda ulema ne demiştir...ayrıca hadis ve gerekli kaynaklardan bilgi alınmışmıdır....yaw adamı niye kaçırdınız.... hebe aşkına...

http//dolfen.blogcu.com/

Son söylediğim her zaman doğrudur, bir sonraki onu yalanlasa da...!
Alt 02-12-2007, 23:34
okinono
Üye Değil

Serbest forumda yayınladığım halde benden izin almadan, başlıkları dahi atılmadan bu foruma kopyalanan çalışmalarımı, eminim bu site katılımcılarının hepsi beğeneceklerdi. -deccal

Yazar olduğunuzdan emin misiniz? *Bu cümle karşısında deccal bile el insaf tevazüüüüü biraz yav derdi, *ben de bundan eminim.

Sanal kişilikler ile ilgili bir başlık vardı forumda. Gitmezden okursanız, en azından bundan sonra katılacağınız başka forumlardaki kişilere böyle cümleler kurmamanız gerektiğini öğrenir ve Turan Dursun'dan kapasiteniz kadar alarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Bir yazının, içeriğinde, başlığında v.s yazarından izin alınmadan en küçük bir değişiklik yapılamaz. Bu, edebiyat dünyasında çok çirkin kabul edilen davranıştır. -deccal

Aman tanrım bu bu bu yoksa , olamaz hayır değildir , aaaa,, bu kişi sakın İntihal kelimesini bilmiyor olmasın sakın. Nayırrrrrrrrrrr... Bir yazar intihali eğer iki cümlede kuruyorsa bu yazar olamazzz. .

Sizin yapmanız, çirkin olduğu gerçeğini değiştirmez. Bunu hiçbir yazar kabul etmez. -deccal

Evet, dikkat buyurun beyler, işte asıl zurna deliği burada.

"Sizin yapmanız, çirkin olduğu gerçeğini değiştirmez.";

Haydi, bunu açalım. Siz kimsiniz ve nasıl algılanıyorsunuz, onlar için nasıl olmalısınız ki böyle ilim irfan deryası büyük dantel yazarlarımız sizlerin sitesine uğrasınlar.

Siz kimsiniz, onlar kim? Biz nasılsa çayır ahalisi; ama siz kim onlar kim?

Yönetimin bu konuda bence desteğe ihtiyacı var. Hep eleştirecek değiliz ya, yeri geldiğinde destek de olmalıyız. Tebliğcilere karşı ilk önce Allah’a inanırlar duruş sergilemeli. *Onlara söylediklerine gerçekten inanıp inanmadıkları konusunda sorular yöneltmeliyiz. *Kendileri ile yüzleşmelerini sağlamalı ve inançlarının ne kadarının kendilerine ne kadarının da cehaletlerine ait olduğunu açık yüreklikle onlara söylemeliyiz. Bu görev ateistimizin değil inanırımızın görevi olsun bundan böyle.

Çünkü bu sitede sadece biz var olmalı; siz onlar ben sen olmamalı diyorum. Bu siteye giren kim olursa olsun, ister şahsımıza ait fikirlerimizi desteklesin isterse karşı çıksın, ama tüzüğü esas alalım, ona göre fikrine bakmaksızın davranalım. Son bir haftadır yönetim bu konuda umulmadık hızda olumlu yönde yol aldı bence.

Bu site tercihlerini bilinçli olarak yapmış, kendisi ile yüzleşme cesareti olan herkesin ortak malıdır.
İşte slogan bu olmalı.

Nasıl fikir ama Şansal ? *:idea:

Biraz yalakalık gibi anlaşılabilecek olsa da, söylem olarak güzel. Hem bunu gerçekten istediğini bir bilseler tam süper olacak erman hocam.

Heheee, zamanla şansalım zamanla, bak biz insanlar koklaşa koklaşa buluşur, Yaza yaza tanışırız

İyi de Oki sen bir eşşeksiiinnn.
Olsun ne varmış bunda. *Biz ne insanlar gördük, merkebi sırtında mal diye severek taşıyan;

Şansalım, gel biz şimdi bu foruma güzel bir slogan bulalım. *Prime time de reklam vereceğim tüm kanallara
Yav git işine Oki, ayranın yok içmeye, tahteravanla gidiyorsun….
O da doğru ya 8O *:!:

Selamlar.
Alt 03-12-2007, 00:00
Üye Değil

Deccalbaba İletişim Masası'na mesajım neden silindi diye bir sorun yöneltmiş. Baktım ki thunderpoint o mesajı sandık odasına kaldırmış. Bir okuyayım dedim felaket. Bizim siteye uymaz. Belden aşağı vurmuş durmuş. Thunderpoint'ın kararını yerinde buldum. Ardından buradaki mesajlarını da deccalbaba kendi kaldırmış.

Önerilen Siteler