Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 10-12-2007, 11:54
aspendos
Üye Değil

Standart Re: Kendiyle yüzleşebilmek...

vartor";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Degerli kardesim, neden bizlerin kendini kandirma gibi bir marifeti olmadigini anlayamiyorsun. Anlattigina bakilirsa, sanki gidip gormus ve gelmissin. Inancin sana inandirilan. Ayni budist, hindu, zerdust, hristiyan ve digerlerine inandirilanlar gibi. Herbiri de kendi inancini dogru zannediyor. senin inancinin ispati nerede? Kuran'da yaziyor olamaz, digerlerininki de kendi kitaplarinda yaziyor. Muhammed dedi de olamaz, sahidi yine kuran. Allah dedi hic olamaz, o zaten muhammedin elcisi.
*Eeee, nedir ispatin?
vartor kardeşim 3 sene geçmesine rağmen halen sende bir ilerleme yok hep aynı plak senaryo nerede ispatı gidip geldinmi v.s

sizlere ispatını yıllardır kuranı kerim veriyor ama sizler elinizin altındakini gözünüzün önündekini göremiyorsunuz .

ben yıllardan beri ateizme ısrarla söylüyorum buyrun kuranı kerim ispatı gelin sizlerde bir olun kuranı kerime benzeyen veya ona yakın bir kitap yazın .

aranızdan bir lider olsun ve ona peygambe, allahın elçisiyim desin ve şimdik bütün alimlerinizi toplayın ve ilminizi sergileyin ama kuranı kerim gibi sizin değiminizler birçok çelişki olsun ve 1400 sene sonrada 1.5 milyar insan peşinizden koşssun .

bunu başarabilirseniz dediğinizde haklısınız .

imzamı boşuna koymadım ben anlayasınız diye gözünüzün önünde ama göremiyorsunuz .

ah ateizm ah hep büyük konumalar ama sonuç sıfır .

buyrun kuranı kerim gibi bir kitaba başlayın ama bunu yapabilecek ilim zaten yk ateizmde olamazda .
Alt 10-12-2007, 12:08
thunderpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
thunderpoint thunderpoint isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

aspendos";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aranızdan bir lider olsun ve ona peygambe, allahın elçisiyim desin ve şimdik bütün alimlerinizi toplayın ve ilminizi sergileyin ama kuranı kerim gibi sizin değiminizler birçok çelişki olsun ve 1400 sene sonrada 1.5 milyar insan peşinizden koşssun .
bunu başarabilirseniz dediğinizde haklısınız .
Sevgili aspendos,

Bilmem farkında mısın ama insan zekâsı aradan geçen 1400 yılda bayağı bir gelişti. Bu sebeple başarısız olacağımıza %100 eminiz! * *

Düşünebildiklerinin hepsini düşünülebileceklerin tamamı zannetme!
Alt 10-12-2007, 13:14
vgm.1 vgm.1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

"hikayeyi bilmediğin için aklınca kendi mantığınla kuranı ateist kafan ile okuyup mana çıkartmaya kalktığın zaman işte bu sonuç ortaya çıkar .
hz zeynep ile zeyd evlendiğinde en çok sevinen hz muhammed olmuştur . sonra zeyd ile hz zeynep tartışırlar ve geçimsizlik ortaya çıkar .
hz zeyd peygamberimize gelir ve biz ayrılmak istiyoruz geçimsizlik var diyor .
peygamberimiz üzülüyor ve zeyde bunu tasvip etmediğini söylüyor ve üzülüyor ayrılmamaları için gayret gösteriyor .
oysa ezelden takdir edilmiş bir durum var ortada ama sizlerin bunu anlamanız zaten mucize olur ." <aspendos>

Sevgili okinin, işaretiyle ahzab 37

"37. Hani sen Allah’ın kendisine nimet verdiği, senin de (azat etmek suretiyle) iyilikte bulunduğun kimseye, “Eşini nikâhında tut (onu boşama) ve Allah’tan sakın” diyordun. İçinde, Allah’ın ortaya çıkaracağı bir şeyi gizliyor ve insanlardan çekiniyordun. Oysa kendisinden çekinmene Allah daha lâyıktı. Zeyd, eşinden yana isteğini yerine getirince (eşini boşayınca), onu seninle evlendirdik ki, eşlerinden yana isteklerini yerine getirdiklerinde (onları boşadıklarında), evlatlıklarının eşleriyle evlenmeleri konusunda mü’minlere bir zorluk olmasın. Allah’ın emri mutlaka yerine getirilmiştir. "
Saygılarımla;
Alt 10-12-2007, 13:59
okinono
Üye Değil

Evreka evreka,.....

Sevgili Aspendos,

Bu sitenin koyun sürüleri bizleriz. Eeee kovboy da siz. Ama atınız yoktu bu zamana kadar.

Şimdi size iyi haberlerim var.

Çayıra bir at geldi. Fiyakalıda bir kuyruğu var. *Tek kusuru habire yellenmesi. Bilirsiniz at osuruğu it osuruğuna yeğdir.
Şu dolum tesislerinin olduğu yerde görüldü en son. Biri kibriti çakmadan, siz acilen onu yakalayın. *

Ayrıca, atı olmayana kovboy mu denir yav.
Hem atını kaşımayan başını kaşır diye bir söz de vardır.

Selamlar
Alt 10-12-2007, 14:28
vgm.1 vgm.1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili oki;
At izi, it izine karıştı, derler. Artık atasözleri tahrifatınada mı başladın.

Saygılarımla;
Alt 10-12-2007, 18:48
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Ben uc senedir bozuk plak yayinliyorum, sen 1400 senelik ayni teraneyle... Kurani ispat olarak gosteremezsin. Kuran senin tepene bir anda tanri tarafindan indirilseydi, bu kadar emin olmana hak verebilirdim. Surada 3 senedir anlatiyoruz da *bir turlu anlayamayan *tek sen kaldin, hala kuran diyorsun. Icinde sadece muhammed'in keyfine, rahatina uygun ayetler bulunmasi da mi bir suphe uyandirmiyor sende? Icinden allahin sopasi, cehennem korkusunu atmadikca da normal olarak, baska turlu dusunmen imkansiz zaten.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 10-12-2007, 18:51
aspendos
Üye Değil

Peker";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"hikayeyi bilmediğin için aklınca kendi mantığınla kuranı ateist kafan ile okuyup mana çıkartmaya kalktığın zaman işte bu sonuç ortaya çıkar .
hz zeynep ile zeyd evlendiğinde en çok sevinen hz muhammed olmuştur . sonra zeyd ile hz zeynep tartışırlar ve geçimsizlik ortaya çıkar .
hz zeyd peygamberimize gelir ve biz ayrılmak istiyoruz geçimsizlik var diyor .
peygamberimiz üzülüyor ve zeyde bunu tasvip etmediğini söylüyor ve üzülüyor ayrılmamaları için gayret gösteriyor .
oysa ezelden takdir edilmiş bir durum var ortada ama sizlerin bunu anlamanız zaten mucize olur ." <aspendos>

Sevgili okinin, işaretiyle ahzab 37

"37. Hani sen Allah’ın kendisine nimet verdiği, senin de (azat etmek suretiyle) iyilikte bulunduğun kimseye, “Eşini nikâhında tut (onu boşama) ve Allah’tan sakın” diyordun. İçinde, Allah’ın ortaya çıkaracağı bir şeyi gizliyor ve insanlardan çekiniyordun. Oysa kendisinden çekinmene Allah daha lâyıktı. Zeyd, eşinden yana isteğini yerine getirince (eşini boşayınca), onu seninle evlendirdik ki, eşlerinden yana isteklerini yerine getirdiklerinde (onları boşadıklarında), evlatlıklarının eşleriyle evlenmeleri konusunda mü’minlere bir zorluk olmasın. Allah’ın emri mutlaka yerine getirilmiştir. "
Saygılarımla;
saygılarını aldım ama benim yukarıda ezeli takdir ezelde yazılı bir cümlem var bunu anlamazssınız dediğimi de okusaydın bu ayeti yazma gereği duymazdın .

saygılar .

diğer tarafdan atın yellenmesi önemli değil ben nezle olduğum için birşey hissetmiyorum .

öte tarafdan ise anlıyan anladı .

ilminizler kuran gibi bir kitab çalışmaarınız ne durumda ?

ah ateizm ah
Alt 10-12-2007, 19:16
teotihuacan teotihuacan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sevgili aspendos

biz niye kuran gibi bir kitap yazalım? kuran ve benzerlerini silip atmışız zaten...

ah müslümanlar ah

"Aptalların sorup akılı insanların cevap veremediği pek çok soru vardır."
Polya, George (1887, 1985)
Alt 10-12-2007, 20:03
bayraktaro1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bayraktaro1 bayraktaro1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sevgili Aspendos;

Hiç Volteire'yi okudun mu ? Volteire der ki; Kutsal kabul edilen bütün eserler ve eski destansı yapıların basit bir fizik kitabından daha az değerli olduğunu yazar.

Şimdi, bize kalkın da Kur'an'ın benzerini yazın diyorsun. Benim ve bu sitede benim gibi düşünen bir çok arkadaşımın seviyesinin altında bir kitabın benzerini yazacak kadar vakit harcayacak değiliz.

Eğer, Tanrısal Eser'ler arıyorsan; Leonardo da Vinci'nin tablolarını incelemen yeterli. Dahilerin yaptıklarını bir incele... Newton Teoremleri, Einstein'in Rölavite Kuramları'nı incele... Biraz; Sokrates, Platon ya da Voltaire okusan diyorum. Onlar işte gerçek kutsal kitaplar.

Kur'an dediğin nedir ki? Hangi dahi eserlerinde yatak odasını anlatmıştır.

Muhammed'in ne bilimsel birikimi var ki, evren konusunda ahkam kesip duruyor. Ayıp değil mi bu dahilere şimdi.... Adamlar birşeyler için ömürlerini harcarken, bu beyfendi ne yapmış ki ?

Son olarak şunu söyleyeyim. Zekasından şüphe eden insanlar, genelde karşısındakileri zekasızlıka, düşünememekle suçlamaktadır. Çok ilginç.....

Muhammed ne tesadüf ki, eserlerinde hep onun gibi düşünmeyenleri zeka özürlü olarak nitelendirdiği halde. Dünya'nın en zeki insanı kabul edilen Einstein "Ben, çok zeki olduğumu sanmıyorum. Bende sadece merak vardır. Merakımın peşinde gittim." gibi sözler etmiş. Hiçbir zaman kendisi gibi düşünmeyenleri aptal olarak suçlamamıştır. Ne ilginç değil mi?

Aynı taktiği, müslümanlar da yapmıyor mu? Düşünmek yerine aşağılamak. Ne Tesadüf
Alt 10-12-2007, 20:20
aspendos
Üye Değil

işte arkadaşlar sorun da burda içinizdeki nefse ve şeytanın esiri olmuş ateizm yanıldığını anlıyacak elbette bu kesin bir sonuç .

kuranı kerimin halen yeryüzünde değişmeden 1400 yi aşkın bir zaman içinde halen muhafaza edilmiş olarak ve değişmeden kalıyorsa bunda akıl sahipleri için ibretler vardır .

kuran hep ibretler ile doludur .hz muhammed de bizim gibi bir insandır ancak o bir beygamber dir ve sonuncusudur .

nice kitaplar geldi geçti hepsi değişikliğe uğradı kuranı kerimde değişiklik yokdur allah muhafaza ediyor o kitabı .

yukarıda bir arkadaşımız demişki kuran bir anda iniverseydi . güzel kardeşim onu indiren cenabı allah insanlara 22 sene 8 ay gibi bir sene içinde sindire sindire indirtmiş cebrail vasıtası ile .

ve ne hikmet ise herkez ozamndan beri kuranı ezberlemeye başlamış ve ilk günkü konumu ne ise şimdiki konumuda aynı ve değişemez .

işte bu yüzden bu kitabı bir insanın yazması zaten mümkün değil .

dikkat edin bazı ayeti kerimelerde sanki hz muhammed söyliyor gibi ayetler var . ama halen ateizm hani o allahın sözleri idi gibi aklınca hata olduğunu ve çelişki olduğunu sanıyorlar .

kuranı kerimin ilmini ve feyizini ve hikmetini cenabı allah sizin gibi insanlara maalesef kapamış .

her defasında benim imzam geliyor önünüze kalpler mühürlü beyler buyüzden anlamıyorsunuz .

1400 senedir tekrar edilen aynı şeyler ama 140000000000 senede geçse ateizm gene birşey anlamaz anlar sanar ama anlamaz .

bu gerçeği sizler göremiyorsunuz aranızda ilim adamı profesör veya başka insanların var olduğu bir ortamda o bilgiyi size verenin kim olduğunu unutuyorsunuz ve sanıyorsunuz ki geldiğimiz yere geri gideceğiz ve ebedi olarak yok olucağız .

yanılgı burada net ve açık cümleler ile yazdım *

ah ateizm ah .

bir ömrü böyle tüketiyorsunuz .

Önerilen Siteler