A: Merhaba, seni benimle gelip X''e tapmaya davet ediyorum?
B: Pardon! X de kim.ve ben ona niye tapayimki?
A:Eğer ona taparsan sana 1 trilyon verecek. ama tapmassan seni kaynar kazanda kaynatacak.
B:Kim bu herif mafya falanmi?
A

bu kasabayi kuran adam. buranin sahibi . hem kurallarida koyan o. senden ona tapmanı bekliyor. yoksa yanacaksın.
B:Hey! bu cok sacma değilmi?
A:Sen kim oluyorsunda onu sorgulayabiliyorsun
B

eki ona tapınca parayı hemen alcakmıyım.
A: hayır ancak kasabayı terkedince alacaksın
B

zaman sen neden terketmiyorsun hemen taptıktan sonra
A: sadece o istediğinde kasabayı terk edebilirsin.
B:Peki hic bu parayı alanları tanıyormusun ?
A:Annem ve babam taptılar ve gecen sene kasabayı terk ettiler.Eminim paralarını almışlardır.
B: Annengille konusmadınmı onlar gideli. öyleyse nasıl onların parayı aldıklarından emin olursun?
A:Elbette konusmadım. X buna izin vermiyor.
B:Bu X bana sahtekarmis gibi geliyor.
A:Böyle konusma lütfen.X bizi duyuyor olabilir.
B:madem duyuyorsa beni hemen şimdi neden cezalandırmıyor.Ben gidip hemen Xle konusmalıyım.bu sacmalık.
A:Hayır kimse Xi göremez. kimse onunla konusamaz.
B:e peki onun gercek oldugunu nerden biliyorsun.
A: O aramızdan birini elçi yapmış.ve onunla bize mektup yazdı.mektubun bir fotokobiside elimde şuan.bak okuyorum
1-Xe tap 1 trilyonu al. yoksa yanacaksın.
2-kasabayı balcık ve hamurdan yaptım.
3-Bu listeyi X yazdı. hersey dogrudur.
4-Hayvanları bana kurban et.
5-yalan söyleme, dogru ol.
6-bana tapmayanları cezalandır.
7-Trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım.
8-Genisce bir kap içinde suyu karıştırdık ve içtik.
9-Eski elçiler tek kurşunla bir orduyu yenebilirmiş. güneşi 4 parçaya ayırımış. öyleyse X vardır.
10-bu listenin tamamı doğrudur
B:Bunları,size kendini elçi diye yutturan kişi yazmış olmalı.
A:Xin kağıdı yok. X elçiye söylemiş elçide yazmış getirdi işte.
B:Ayrıca bazı kuralların doğru oldugunu bu mektup olmadanda biliyorum zaten. Bu arada bazı maddeler masala benziyor.Ama şu suyu karıştırma olayıda nedir?
A:Bu mektup yıllar önce geldi. 8.ci madde bize yaşadığımız bölgenin durmadan genişlediğini . kasabanın oluşmadan önce yanlızca suyun varoldugunu kanıtlar. Ve bu maddeyi bilim adamları yeni keşfetti.demekki doğru. ayrıca "kap" kelimesi yuvarlak manasınada gelmekte öyleyse dünyanın yuvarlak oldugunuda kanıtlıyor.
B:Hey saçmalıyorsun. burda öyle bişey yazmıyor.
A: bilmiyorum işte onun bi bildiği vardırki yazmıştır.bak ona taparsan parayı alırsın. yoksa hem biz seni dışlarız, hatta diğer örnekler gibi seni öldürürüz. hem böyle bi enayiliği neden yapasınki.X yoksa, zaten kaybedecek bişeyin yok. ama varsa kazanda kaynayacaksın. Bence tapmaya basla 1 trilyonu kacırma.
B: bu bilgilerden haberi olmayan milyonlarca insan var onlara ne olacak peki . yanacaklar öyleyse.
A: haberi olmayan sorumlu tutulmuyor.
B: ÖYLEYSE BANA BUNLARI NEDEN ANLATTIN !!!!!
A: ???!!???!!!