Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 29-11-2009, 14:20
SULTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SULTAN SULTAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Sultan

merhaba ben sultan.dindar bir müslümanım.siteye daha dün üye oldum.siteye üye olmamın asıl sebebi sitedeki hataları ,yapılan yanlışlıkları düzeltmek ve çok ufak bir umut size islam ı daha iyi göstermek .......

Delikanlım ,işaret eldığın gün atandan ;yürüyeceksin ,millet yürüyecek arkandan...
Alt 29-11-2009, 14:31
Titan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Titan Titan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hoşgeldin SULTAN, bir de gül sultan vardı ama o senin kadar iyimser olamadı. İyi katılımlar dilerim.

"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"

Ernesto Che Guevera
Alt 29-11-2009, 14:33
mitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mitch mitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

SULTAN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba ben sultan.dindar bir müslümanım.siteye daha dün üye oldum.siteye üye olmamın asıl sebebi sitedeki hataları ,yapılan yanlışlıkları düzeltmek ve çok ufak bir umut size islam ı daha iyi göstermek .......
Site islamiyetin hatalarıyla dolu hangi birini düzelteceksin?
Alt 29-11-2009, 14:35
mitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mitch mitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Sanırım önce şuraya bir el atman gerekecek. Kolay gelsin Allah utandırmasın; çünkü kendi yaptığın bir hata bu:

http://www.turandursun.com/forumlar/...708#post264708
Alt 29-11-2009, 14:37
Üye

sayın turan dursun hatalı mı??????????

sitedeki hatalar....

BUNLARI BİKLİYORMUSUNUZ?:"hiçbir osmanlı padişahı haca gitmedi"

yanıt:
evet osmanlı padişahları haca gitmemiştir.ama son padişah vahidettin gitmiş ama bu padişahlık kaldırıldıktan sonra sürgünde iken olmuştur...
gidilmemesinin veya gidilememesinin temel nedeni o günün şartlarıdır.zaten yavuz sultan selim 'e kadar makke osmanlı sınırları içinde değildi.lakin daha sonra hac fırsatı çıktı.ama haca gidip gelmek çok uzun bir süreydi ve bir aydan fazla süre gerektiriyordu!!!dolayısı ile bu çok zor bir işti...

BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?:-Atatürk' ün cenaze namazının camide kılınmadığını.

yanıt:bu neyi değiştirir bilemiyorum.önemli nokta namazın nerde değil KILINIP KILINMADIĞI veya Atatürk'ün bu konuda vasiyeti olup olmamasıdır.ancak onuın sözleri dininden memlun olduğu yönündedir.

"Şurası unutulmamalıdır ki; Türk aleminin en büyük düşmanı komünistliktir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir."

"Ey Millet! Allah birdir. Şanı büyüktür. Allah'ın selameti, atıfeti ve hayrı üzerinize olsun. Koyduğu esas kanunlar, Kur'ân-ı Azimüşşan`daki ayetlerdir. İnsanlara feyz ruhunu vermiş olan dinimiz son dindir. Ekmel dindir. Çünkü dinimiz akla, mantığa, hakikate uymamış olsaydı, bununla diğer ilahi ve tabii kanunlar arasında aykırılıklar olması gerekirdi. Bütün ilahi kanunları yapan Cenab-ı Hak`tır."

"Bilhassa bizim dinimiz için herkesin elinde bir ölçü vardır. Bu ölçü ile hangi şeyin bu dine uygun olup olmadığını kolayca takdir edebilirsiniz. Hangi şey ki akla, mantığa halkın menfaatine uygundur; biliniz ki o bizim dinimize de uygundur. Bir şey akıl ve mantığa, milletin menfaatine, İslam'ın menfaatine uygunsa kimseye sormayın. O şey dinidir. Eğer bizim dinimiz aklın mantığın uyduğu bir din olmasaydı mükemmel olmazdı, son din olmazdı."

"Çanakkale İslâm'la korundu" diyen Atatürk şöyle devam ediyor: "Öleni görüyor. Üç dakikaya kadar öleceğini biliyor. En ufak bir fütur (yılgınlık) bile göstermiyor. Sarsılmak yok. Okuma bilenler ellerinde Kur'ân, cennete girmeye hazırlanıyor. Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyor. Bu, Türk askerlerindeki ruh kuvvetini gösteren, şaşılacak ve övülecek bir misaldir. Emin olmalısınız ki Çanakkale Muharebesi`ni kazandıran bu yüksek ruhtur."

"O, Allah'ın birinci ve en büyük kuludur. O'nun izinde bugün milyonlarca insan yürüyor. Benim, senin adın silinir; fakat sonuca kadar O, ölümsüzdür."

"O'nun hak peygamber olduğundan şüphe edenler, şu haritaya baksınlar ve Bedir destanını okusunlar. Hz. Muhammed (sav)'in bir avuç imanlı Müslümanla mahşer gibi kalabalık ve alabildiğine zengin Kureyş ordusuna karşı Bedir'de kazandığı zafer, fani insanların karı değildir; O'nun peygamber olduğunun en kuvvetli işareti işte bu savaştır."

"Bütün dünyanın Müslümanları Allah'ın son peygamberi Hz. Muhammed'in gösterdiği yolu takip etmeli ve verdiği talimatları tam olarak tatbik etmeli. Tüm Müslümanlar Hz. Muhammed'i örnek almalı ve kendisi gibi hareket etmeli; İslamiyet'in hükümlerini olduğu gibi yerine getirmeli. Zira ancak bu şekilde insanlar kurtulabilir ve kalkınabilirler."

Büyük bir inkılap yapan Hazreti Muhammed (sav)'e karşı beslenilen sevgi, ancak onun ortaya koyduğu fikirleri, esasları korumakla tecelli edebilir."

"Şurası unutulmamalıdır ki; Türk aleminin en büyük düşmanı komünistliktir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir."

"Türk Birliği'nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır."

"Bütün İslam aleminin manen olduğu kadar maddeten de birlik içinde ve müttefik hale gelmesinden sadece sevinç duyarız. Bunun için de bizim kendi hudutlarımız içerisinde bağımsız olduğumuz gibi, Suriyeliler ve Iraklılar da milli hakimiyete dayalı bağımsız bir güç olarak ortaya çıkabilmelidirler."

bu arada hadi diyelim Atatürk ateist neyi değiştirir?

Atatürk ve milli değerler üzerinden siyaset ve yorum yapmak çok çirkin bir davranıştır.

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?:-Kur'an'ın Bir Benzerinin Yazıldığını
YANIT:TAMAMDA NASIL?yani benzer dediği ne şekil temaslar savlanıyor.ben hikaye yazarım sonra al sana kuran-ı kerim 'in benzeri derim.doğruya doğru....

Delikanlım ,işaret eldığın gün atandan ;yürüyeceksin ,millet yürüyecek arkandan...
Alt 29-11-2009, 14:48
thunderpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
thunderpoint thunderpoint isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sultan hoşgeldin...

Bence burada sadece karşılamaları almalısın.. Tartışmaları mevcut konulara ait başlıkta yapman daha doğru olur..

Belli ki senden çok şey öğreneceğiz...

Düşünebildiklerinin hepsini düşünülebileceklerin tamamı zannetme!
Alt 29-11-2009, 15:18
Üye

bir yerden başarız ......

SORUN DEDİĞİN BU OLSUN CANIM BİRŞEY DEĞİL..................

Alt 29-11-2009, 16:20
´´asanda , hasanda ´´ ´´asanda , hasanda ´´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

´´asanda , hasanda ´´ - MSN üzeri Mesaj gönder

sayın sultan:

siz bize islamı anlattığınız zaman insanların kafasındaki düşünceler siizn dediklerinizle değişecek mi??

bence boş boşuna çenenizi yormayın..

bir insan neyse o odur..

saygılarımla..
Alt 29-11-2009, 16:21
´´asanda , hasanda ´´ ´´asanda , hasanda ´´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

´´asanda , hasanda ´´ - MSN üzeri Mesaj gönder

ayrıca hoşgeldiniz....
Alt 29-11-2009, 16:38
Üye

Standart sağol ama...

teşekkür ederim emre...

öncelikle şunu söylemeliyim ki ,,,eğer bir insan sitelerden duydukları ile ateist olabiliyorsa bende en azından birilerine cevap veririm....
yani yanlış bilgilerin önüne geçmek herkezin görevi...
kimse yanlış anlamsın...ben kimseye karşı bunları söylemiyorum ...

tekrar teşekkür ederim.

Önerilen Siteler