başlığı görüp de irkilmeyin. tanışma selamı vermek benim için hep zor olmuştur. biraz makara yapınca rahatlıyor insan başlığın sebebi hikmeti bu. adım delidede... neden delidede diye merak eden olur mu bilmem (ben merak ederdim) hem deliyim hem de dede.. deliler allahın ajanlarıdır demiş sırrı süreyya önder. kendimi deşifre etmek gibi olacak ama doğrudur allahın ajanıyım. aranızda bulunma nedenine gelince; Yanılmıyorsam 15-16 yaşlarındaydım necatibey caddesindeki derya sinemasından çıkmış aylak aylak dolmuş duraklarına yönelmiştim ki sloganlar, bağırışmalar duydum. caddenin ucunda "Turan Dursun ölümsüzdür" yazılı bir pankartın arkasında toplanmış bir kalabalık ve kalabalığın ellerinde tuttuğu "nur" yüzlü bir adamın fotoğraflarını gördüm. Bilinçsizce yanlarına gidip kalabalığa karıştım. Turan Dursun adlı bir yazarın cenaze töreniydi. adını haberlerde duymuştum. Bir cinayete kurban gitmişti anlatılanlara göre din düşmanıydı. Dindar biri değildim ama tanımadığım ateist bir yazarın cenaze törenine katılmak için mantıklı nedenlere de sahip değildim. Deliliğin iyi yanı budur mantıklı sebeplere gerek duymazsınız. Cenazeye katıldım. Turan Dursun'u alkışlarla mezarına yolcu ettim. Ölümünden sonra tanıştım onunla, yazdıklarıyla. Tanrı konusundaki sorularıma tam anlamıyla yanıt bulmuş değilim ki bulacağımı da sanmıyorum. Ama din konusundaki sorularımın tamamını yanıtladı. Neyse özetle övünmek gibi olmasın Turan Dursun'un öğrencisiyim. Deli aklıma estikçe yazarım umarım. Görüşmek dileği ile..
Sevgili deli dede gibi bende sitede yeniyim...Ve bir cümlesi baya dikkatimi çekti..Dinler hakkında cevaplarımı buldum ama Tanrı hakkında bulamadım diye...