sodomo--";p="´isimli üyeden Alıntı
güzel arkadaşım meas, böyle şeyler ile bir yere varılmaz. Öyle fotoğraflar var ki insan görür görmez Allah' a küfreder de "ulan şu dünyayı da beni de yaratmayaydın ne iyi olurdu" der.
Lakin bu madalyonun bir yüzü, diğer yüzü ise bambaşka. Burada her bireye düşen sorumluluklar var özellikle dünyayı kötülüğe teslim etmemek ve iyiliği heryere yaymaya çalışmak. O zaman insan "karanlığa lanet okuyacağına al eline bir mum yak" sözünün anlamını daha iyi anlıyor. Yani bu dünya azap yurdudur ve bu azabın içinde sevgi tohumlarını ekeceğiz.
SEVGİ'ye giden yolu basit mi zannediyordun ? Bu çok çetin bir yol emin ol buna....biz bu dünyaya poliyanacılık oynamaya gelmedik.
|
sodomo--;
senin yazılarını büyük bir keyifle okuyorum, her zaman ve üstad diyebileceğim nadir insanlardansın, evet SEVGİ'ye giden yol basit değil karanlığa ne kadar lanet okusamda, elime bir mum alıp, yakmanın değerini veya başka bir insana duyulan aşkı anlayan vede onu kendinde paylaşan biriyim lakin; gel görki böyle durumlarda acaba hangisi yerinde olsam ne karar alırdım bu çok çetin olan SEVGİ yolunu dünyada yaşarken kendim için hangisi olmasını karar verirdim diye daha çok düşünmem gerektiği kaanatindeyim...
resmi buraya asmak amacım sitede bulunan bir çok arkadaşımın böyle bir durumda neler yazacağıdır konu bundan ibaret..
din bir fenomen lakin bu resim GERÇEK