Fatihcrs´isimli üyeden Alıntı
Hz.Mehdi şu anda çıkmıştır görevini yapmaktadır.Kesin o diyemeyiz ama çok büyük bir ihtimal var.Benim için %99 (ismi bende kalsın)
Kuran-ı Kerim dosdoğru bir kitaptır.Herhangi bir çelişkisi bulunmaz Tercüme yapan kişi önemlidir.Onu herkes anlayamaz anlamayan dalga da geçer çelişki de bulur.
Evrime teorisine olan düşkünlüğünüz Allah'a Kuran'a olsaydı şimdi saçmalamaz olurdunuz...
|
ismi sende değil canım,ortada...biliyoruz sizin çakma mehdinizi(gerçi bana göre tüm mehdiler çakma da...)
şimdi soru;
kuran ı herkes anlamaz demişsin.
1-kuran herkese mi gönderilmiştir?
2-kuranı anlayabilenleri nasıl ayırt edebiliriz.örneğin kuranı anlamak için arapça bilmek yeterli midir?yeterli değilse gerekli kıstaslar nelerdir?
oldschool´isimli üyeden Alıntı
güzel bir noktaya değinmişsin genç adam. jan jak russo yada başka birini kabul edip etmemek için evet tanımak,okumak gerek. ben de sana bişey sorayım, sen her zaman böyle mi yapıyorsun? yani kabul etmediğin tüm fikirlere onları okuduktan sonra vardın?
|
mümkün olduğunca...
Senden onların hakkında geniş bilgi istemedim.
|
geniş bilgi istemedin doğru.ama yazdığın kavramlar hakkında geniş bilgiye ihtiyacın var,ondan verdim...
ben İslama tüm kalbimle inanıyorum evrende ne varsa gözle göremediğin ufacık bir toz tanesi bile Allah dilemedikçe yerinden oynamaz...
|
hadi be!hakikaten öylemi yahu...yani o rüzgarlar,o güneş,hepsini bir kişi mi yapıyor.yoksa direksiz duran gök kubbe de mi onun işi?
Onların Kuran'da isimleri geçmiş olsaydı inanacakmıydın.
Beni güldürüyorsun.
|
hayır.neden inanıyım?

ben senin islam dinine inanmadığın noktasındayım.yani malum bölgeden element uyduruyosunuz.zaten mehdiniz de varmış...

ray:
Halinize acısakmı gülsekmi bende şaşırmış durumdayım...
|
acıyın bana...ve bir kase şarap doldurun,allah rızası için...
''Sana nasıl örnekler vererek saptıklarına bir bak, artık onların bir yola güçleri yetmemektedir". (İsra Suresi, 48)
Çok büyük bir yanılgı ve ziyan içindesiniz.Bırakın şu safsataları artık sizde farkındasınız biliyorum piyangoculuk oynamayın yaa çıkarsa diye bekleye bekleye bir gün Ecel kapınıza dayanacak iş işten geçmeden kendinize gelin...
|
uyar yanıtlamış seni,ekleyecek bir şey yok...