naper´isimli üyeden Alıntı
yanıtlar;
1-muhammetten önce tabiiki dinsel kaynak ve bilgiler vardır.ve muhammet bu bilgilerin hepsinin değiştirilmiş olduğunu söylüyor. 
dini olmayan kaynakların güvenilirlikleri her daim tartışılabilmiş,yeni bilimsel veriler ışığında gerekli değişiklikler yapılabilmiştir.
2-bakarım,tamam.
3-sürekli kuranı tamamlayan,kuran sahasında falan gibi laflar ediliyor hadislerle ilgili.hadislerin tamamının uydurma olmadığına dair küçücük bir deliliniz var mı?
sonuçta ilk hadisler bile muhammetin ölümünden yaklaşık 200 sene sonra yazılmış.bu hadis yazarlarına neden güveniyorsunuz?yoksa buharinin ilahi bir misyonu mu var?eğer öyle ise neden kuranda sahih hadisler hakkında en ufak ipucu yok...
kaldı ki ben kuran kitabının da uydurma olduğuna inandığımdan,hadislere hiç bulaşmıyorum bile.
sonuç;fatih arkadaşın inandığı din islam değil.mehdi mühdü geleceği kuranın neresinde yazar?
|
Hz.Mehdi şu anda çıkmıştır görevini yapmaktadır.Kesin o diyemeyiz ama çok büyük bir ihtimal var.Benim için %99 (ismi bende kalsın)
Kuran-ı Kerim dosdoğru bir kitaptır.Herhangi bir çelişkisi bulunmaz Tercüme yapan kişi önemlidir.Onu herkes anlayamaz anlamayan dalga da geçer çelişki de bulur.
Evrime teorisine olan düşkünlüğünüz Allah'a Kuran'a olsaydı şimdi saçmalamaz olurdunuz...