Evet arkadaşlar bugün bu konuya değinmek istiyorum.Çünkü etrafımda gördüğüm bir sürü kişi ben müslümanım diyor ama yaptıklarını görmüyorlar bile.Herkezin etrafında mutlaka vardır.
Eğer yanlış bilmiyorsam Şeriat'a inanmayan bir kimse müslümanlıktan çıkar.Çünkü Kur'an da geçen tek bir cümleye bile inanmamak bizi dinden çıkarır (bana öyle öğrettiler). Bu sözüm doğrultusunda bazı arkadaşlarımın durumunu söyleyeceğim size.Bunlar benim fikrime göre kendini müslüman sananlar. Oruç tutan arkadaşlarımdan bazılar domuz eti yiyor.Fakat ben müslümanım diyor ve oruç tutuyorlar.Çoğu arkadaşım şeriata inanmıyor ve onu kötülüyor fakat ben müslümanım diyor.Kız arkadaşlarımın hiçbiri kapalı değil ve burada söylemekten çekinmiyorum erotik videolar izliyorlar fakat müslüman olduklarını söylüyorlarr.Bazı arkadaşlarım içki içiyor bazıları hayatında namaz kılmamış arkadaşlarım ve daha namaz kılmayı bilmeyen ve oruç tutan arkaaşlarım kendilerini müslüman sanıyorlar. Ve bana diyorlarki öteki tarafta görürsün
Kesinlikle inanıyorumki bu sitede aynen böyle yüzlerce kişi vardır.Hayatında camiye gitmemiş Kur'an okumamış yada oruç tutmamış kişiler.Bunlar müslümanım diyor ama müslümanlık için ne yapıyorlar.(Bu arada sahur geldi davul çalıyor

)
Evet arkadaşlar sizin de görüşlerini almak istiyorum.Kendini müslüman sanan arkadaşlar hakkında.Ve sizde örnek verin lütfen.Bende kendimi ateist sanıyorum