Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-03-2011, 23:44
şeyh galip şeyh galip isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Size bu konuda bir ton laf yazdim ama yönetim sildi

sn nail sakin olun kızmayın. bunlara gerek yok
ben buarada sapık derken. "Sapma" manasında kullandım. yön değiştirme. başka bir tarafta olma
ve tekrar söylüyorum. eşcinsellik bana göre bir sapma dır

Seviyeyi bozmadan gireyim konuya !

siz ateistler böylesiniz işte hepiniz.
sizin için bizler seviyesiziz. her türlü küfrü edersiniz. hakareti ve çirkin sözleri
sonra hümanizmden bahsedersiniz.
elinizde biralarla istiklal caddesinde salaş barlarda ahkam kesersiniz.
yozgat niğde çankırı çorum
burada kiler hep yobazdır, gericidir. çağdışıdır
kendinizce küçümsersiniz herşeyi....

tekrar söylüyorum
hadi "sizin kim olduğunuzu herkes anlayacak" pek hoş olmamış .kabul ama
sapıklığı mecazi anlamda kullandım

Alıntı:
kendinizde olan sıfatlarla başkalarını anmayın. ne olduğunuzu insanlar eninde sonunda
anlar
Demek bizi eninde sonunda anlayacaklar ! Ama sizlerin zaten ne oldugunuzu biliyorlar ! Sübyancilikdan tut , ensestcilere kadar , tacizcilerden tut tacavüzcülere kadar oda yetmemis gibi isi bitirdikden sonra öldürün katillere kadar varken !
siz beni tanıyormusunuz ki böyle konuşuyorsunuz.

Siz hala iki erkegin birbirine sevmesine sapiklik diyin sapma diyin bunlarida görmeyecek kör olun !

ben buna sapıklık demiyorum. Normal olandan farklı bir yol izleme olarak adlandırıyorum
Örneğin " o farklı bir yola saparak eve gitti" cümlesindeki "sapma" sözcüğünün kullanımı gibi

bu güne kadar eşcinsel tanıdıklarım oldu.
hiçbirisine diğer arkadaşlarımın yaptığı gibi arkadan pamakla işaret edip salak salak gülmedim.
Bütün insanların dinine ideolojisine ve özel hayatına saygı gösterdim.

Tek kadinla yetinemiyen ! 11 tane bir tane birden alan icinden üvey evladinin karisindan tut arkadasinin 9 yasinda kiz cocuguna kadar yatagina alan peygamber sapik degil , bir erkegin bir erkege asik olmasi sapik sapma öylemi ?

Eline kilici alip saldiran , kocasini , babasini , agabeyini kellesini ucurup öldüren sonra karisini kizini anasini bacini esir alip evinde sex kölesi yapan peygamber ve müridleri sapik degil , iki erkegin kendi istekleri dogrultusunda cinsel iliski kurmasi sapik ve sapma öylemi ?

Bu ateist zırvalarına gerekli yanıtları daha önce İmothep le tartışırken vermiştim.
uzatmaya gerek görmüyorum:

Oda yetmemis gibi amcasinin , dayisinin , halasinin , teyzenin kizlarini koynuna almak icin ayet indirten ! Kendi yoluna sokdugu müridlerininde karisina kizina anasina istekleri dogrultusunda evliklik disi cinsel iliskiye girmeyi kendine hak gören ( allah tarafindan onaylatan ) Sapik degil , iki tane kadinin bir birini öpmesi sapik ve sapma öylemi ?

Bu soruların cevaın bilhassa büyük tarihçi Muhammed Hamidullah'ın İsmal Peygamberi
(Le Prophete d'islam) isimli muhteşem eserinde var.
o zamanuın siyasi-ekonomik ve toplumsal yapısının iyi anlaşılması gerekiyor.

Kaldiki bunlar Islam zihniyeti ! Birde cagimizin zihniyetine bakalim !

Evlenip coluk cocuga karisip buna yetinmeyipde solugu baska kadinlarda alanlar normal bir durum dimi ama escinsellik anormal !

Erkek yaparsa delikanlı kız yarasa o....... olur.
ayrıca, bu lafları bana değil, modifiye edilmiş doğanlarından enigma sadness dinleyip her gördükleri kızlara laf atan oksijen israfçılarına söyleyin sayın nail.

Sayisini söylesem türkiyenin yüzde 90 ni ! Ellini sallasan ellisi misali !

Tandigim bütün evli erkekler karilarini aldatiklarini görüyoruz bak sen bizi daha eninde sonunda anlayacaklari diyordun ! Ama biz görüyoruz Milletin ne halt oldugunu !!

Bu durumun en önemli nedenlerinden birisi, kadın olsun erkek olsun birbirlerini yeterince tanımadan dış görünüşe aldanılıp evllilik yapılmasıdırç

Savaslara protesto icin baris icin Italyadan yürüyerek otostop yaparak asyaya kadar bu sekilde gitmeyi düsünen sanatci Pippa Bacca sizin tabirinizle normal olan bir deyyusun tecavüzü ve öldürmesi ile TÜRKIYEDE SON buldu ! Aman Aman bunlar normalde ama escinsellik anormal !!

Alanya sapığı Hakan Karayavuz var hiç duydunuz mu. turist kadına tecavüz ediyor, öldürüyor sonra uçurumdan aşağı atıyor... Burası Türkiye erkeklik bastırıldıkça kadınlık kışkırtıdıkça ki bu deyim psikiyatr Erdal Atabek'e ait böyle şeyler sıkça yaşanacak.

Alttaki yaziya Bak neymis KIZ ve ERKEK

Izmirin Menderes ilcesinde 1.5 yasindaki KIZ bebege 60 yaslarinda hayvan kadar iki ERKEK tecavüz etmeside normaldír size göre dimi bizimki anormal öylemi ?

Daha Esekleri , Inekleri , Tavuklari ve Damacanalari hesaba katmiyorum bile !!

"Manken"i unuttunuz. vitrindeki mankenler de bu muamelerden nasibini aldı

Fatmagüle' kaç kişinin tecavüz ettiği, Behlül ve bihter'in ne nane yedikleri vbs. merak edildikçe daha çok duyarsınız bunları sayın nail......

mardin de küçük bir kız çocuğuna 28 kişi tecavüz etti.. Ama Fatmagül daha çok suç işlemiş ki herhalde dizisi kadar konuşulmadı bu olay.
Ü<üntü kelimesi hissettiğimi açıklayabilir mi acaba o zavallı kız aklıma gelince...

Ortada aslinda bir Anormal durum var ! Oda sizin bunlari göremeyecek kadar kalbinizle düsünür olmaniz ! Cünkü Düsünme Ograni BEYINDIR !!!

Bilmediginiz halde hakkimizda cok bilmislik taslamaniz ve dini kurallariniza göre yargilamanizdir ! Anormal bir durum ve Insanlikdan sapmak budur ! iste SAPIK BUDUR !

Bazen kalp bazen beynile düşünüyorum.
Susanna Tamaro'nun " yüreğinin götürdüğü yere git " kitabını okuyupta bilmeme nesinin doğrultusuna giden kız ve erkeklerdir bu hitabın muhattabı.

İnsanları seviyorum ama böyük insan, heykeli dikilecek kişi, neo- aydınlık savaşçısı süper imam, ultra dahi Turan Dursun 'un buyutrdukları gibi
Kendi yaşamımı öne çıkaracak kadar hiçbir zaman bencil olmadım...

iyi akşamlar.

Önerilen Siteler

Etiket
allah, cehennem, din, huri, tanrı