aliyarasfal´isimli üyeden Alıntı
Ben gayet net doğruları aktardım. Siz insanlara demogoji ile kendinizi doğru gösterme gayretindesiniz ancak hiç bir bilgi sunamıyorsunuz. Ben hocayıda seninde gayet güzel yalan yanlış iddialar ile inancınızı inkar ettiğinizi kanıtladım.
Ben bu boş vaazlardan etkilenmem.
Sizin işiniz neden zor biliyormusunuz, bir yanlışı savunmaya çalışıyorsunuz. Yanlış savunulamaz. Çünkü gerçekler onları daima yokeder.
Burda gerçeği ortaya koyan biziz. Siz ise bilgiyi dahi çarpıtıp sunmaya çalışıyorsunuz.
Ben bıkmam doğrulardan.
Henüz doğru sunmadınız. Yalanlara ve vaazlarada ihtiyacı olanlar inansın.
Geniş bir cevap konuyla ilişkili daima vereceğim. Doğru bilgiden şaşmadan.Çünkü düştüğünüz şu durum komik.
Biriniz huri yok diyor, diğeri erkeğe huri kadına nuri var diyor.
Doğrusu ise sadece erkeğe kadın vaad edildiği.
Hunne ve hum bitirir sizi ki, bittiniz.
Gayet eğlenceli bir yalanı savunmak uğruna her türlü yola başvurmanız. Ancak benim umrumda değil. Gerçek neyse o.
Devam edeceğiz.
|
huri ve nuri anlatımı espirili bir anlatımdır.kuyruğundan tutmana gerek yok.ordaki kastım kadınada erkeğede aynı şekilde mükafatın verileceğidir.hunne ve hum zamirlerine gelince sana ne desem az kadın ve erkekelrin beraber olduğu topluluklarda hum zamiri kullanılır.bunu sende söyledin buna kuranda çok örnek var namaz zekat oruç hac iman bunlarla ilgili emirler hum diye kullanılır sebebi iki cinsede hitap etmektir.
senin için bu arapçanın kuralı değişecek değil.zaten inkar edenlerden kuran senin dediğin gibi bahsediyor.anlatsanda anlatmasanda onlar için bir şey değişmez iman etmezler inkar ederler gerçeği bilebile.açıklamalarımı okumuyormusun hala kuranın erkek üstünlüğünden bahsettiğini savunuyorsun buna 1 ayet örnek veremezsin yalan söylüyorsun.
kuran ne erkeğe kadın nede kadına erkek vaad etmiyor ikisinede cinsiyet ihtiyacı olmıyan eşelr vaad ediyyor.zira cennette cinsellik diye bir olgu yoktur.cinsel dürtüler dünyada imtihan olarak verilmiş özelliklerdir.cennette cinselliğin yaşanacağını söyliyen 1 ayet gösteremezsiniz.