Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Turan Dursun Sitesi Ödülleri

Konu Kapatılmıştır

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 24-09-2009, 00:20
negri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
negri negri isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

hoşgeldin. sen geldiğne göre görevimi tamamlamış bulunuyorum. kızıl bayrağı sana teslim ediyorum. hoşçakal, hoşçakalın. : )
Alt 24-09-2009, 01:39
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger negri;

Nasil yani; siteden mi, ayriliyorsun? Nedenini sorabilirmiyim?

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 24-09-2009, 01:42
Üyeliğini Sonlandırmış

evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Saygideger negri;

Nasil yani; siteden mi, ayriliyorsun? Nedenini sorabilirmiyim?

Saygilarimla;
evrensel-insan
gitmiyorum. bazı yazarların ne düşüneceğini anlamak için yazdım. ayrıca pante'nin ne düşüneceğini merak ediyordum, hemen de atladı. düşündüğüm gibi davrandı.
Alt 24-09-2009, 01:47
Kıdemli Üye

Saygideger negri;

Evrensel-insan olarak; kim gitmek isterse, sorar ve caydirmaya ugrasirim. Cunku her bir kisi, bu siteye farkli bir renk katiyor. Bence, bu farkli renkler; birer zenginlik ve mozaiktir.

Oyuzden, gitmenin bir "blof" olmasina, sevindim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 24-09-2009, 02:00
Üyeliğini Sonlandırmış

blöf blöf. sağol.
Alt 24-09-2009, 02:24
placebo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
placebo placebo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

negri´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hoşgeldin. sen geldiğne göre görevimi tamamlamış bulunuyorum. kızıl bayrağı sana teslim ediyorum. hoşçakal, hoşçakalın. : )
Kızıl bayrağı kime teslim ediyorsun?.Devir teslim töreni mi yapılıyor anlayamadım?..Yahu kızıllar seni napsın?..Ben marksistleri seviyeli,kültürlü bilirim..Cıkk sen olsan olsan başka bişeysindir de kızıllardan nasiplenmeye çalışıyorsundur..
Alt 24-09-2009, 02:30
Üyeliğini Sonlandırmış

placebo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kızıl bayrağı kime teslim ediyorsun?.Devir teslim töreni mi yapılıyor anlayamadım?..Yahu kızıllar seni napsın?..Ben marksistleri seviyeli,kültürlü bilirim..Cıkk sen olsan olsan başka bişeysindir de kızıllardan nasiplenmeye çalışıyorsundur..
: ) olsam olsam insan olurum. senle daha fazla atışıp durumu çirkinleştirecek ve seviyesizleştirecek yöne gitmek istemiyorum. boşuna uğraşıyorsun. baban pante'nin intikamını bu şekilde alamazsın. o özel mesaj gönderdiğin ve özel mesaj ladığın kişiler kulağına ne fısıldıyorsa kulak asma. anı yaşa. yaşayamıyorsan, bırak ta yaşayayım.
Alt 24-09-2009, 02:36
placebo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
placebo placebo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

negri´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
: ) olsam olsam insan olurum. senle daha fazla atışıp durumu çirkinleştirecek ve seviyesizleştirecek yöne gitmek istemiyorum. boşuna uğraşıyorsun. baban pante'nin intikamını bu şekilde alamazsın. o özel mesaj gönderdiğin ve özel mesaj ladığın kişiler kulağına ne fısıldıyorsa kulak asma. anı yaşa. yaşayamıyorsan, bırak ta yaşayayım.
Senin amca kızların,eniştelerin kim acaba??Hiç belli etmiyorsun..Bu derece ser verip sır vermemekte olmazki yani..

Babam diye diye pante yi babam yapmak ve beni de gruplaşmaya itmek amaç...Profesyonel bölücüsün,aferin sana.. Başın göğe ermiştir..Ama ben çıkartmayı bölmeden daha çok seviyorum.Seni önce çarpıp sonra çıkartacağım..

Konu placebo tarafından (24-09-2009 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir.
Alt 24-09-2009, 02:39
Kıdemli Üye

Saygideger placebo;

Her turlu dilaver'i "elden kacirdiysan" pante de olabilemezmi?

Cunku dilaver bir yazisinda "pante benim" diye belirtmisti. Belki isim degisikligi de "hayirli olur"

Saygilarimla;
evrensel-insan

Alt 24-09-2009, 02:47
Üyeliğini Sonlandırmış

placebo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin amca kızın kim acaba??Hiç belli etmiyorsun..Bu derece ser verip sır vermemekte olmazki yani..
Babam diye diye pante yi babam yapmak ve beni de gruplaşmaya itmek amaç...Profesyonel bölücüsün,aferin sana başın göğe ermiştir..Ama ben çıkartmayı bölmeden daha çok seviyorum.Seni önce çarpıp sonra çıkartacağım..
amca olsa söylerdim. maalesef amca olmadı. sır vermektense sırra kadem basmayı tercih ederim.
gruplaşmayı yaratan sizlersiniz. sizler derken forumdaki konuya müdahil olan herkes. evrensel-insan, psikolog olduğunu söylüyor. birilerinin bir yere itilmesi için kişiliğinin oturmamış olması gerekir. kişiliği oturmamış bir insansan gruplaşmanın içine itebilirim. bölücüsün diyerek hakeret ediyorsun. bu konuda seni şikayet edip ceza almana neden olabilecekken sana cevap yazıyorum. biraz anlayış bekliyorum. çarp, çıkart, böl. izin verdiğim kadar ne istersen yap.
Konu Kapatılmıştır

Önerilen Siteler