Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 16-08-2012, 04:02
aysehatun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aysehatun aysehatun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

nebukadnezar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Güneş'e inanıyorum; çünkü orda onu görüyorum.
Tanrı'ya inanmıyorum; çünkü onu ortalıklarda hiç göremiyorum.
Bana Allah'ı göster. Gösteremezsen teşhisin baştan belli: Sen Kutsal Amnezi geçiriyorsun...
Sana neden göstereyim ki, sen inandığın her şeyi görüyor musun? rüyanı görüyorsun ama onu göster desem göstermezsin bana.

ozgur_beyin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili arkadaşım eğer akvaryumun suyu kendi kendine değişmiyorsa. senin tanrın kendi kendine nasıl varoldu. hani sen ve senin gibilerin çok sevdiği ''USTA'' esprisi varya. o nasıl birden ve kendi kendine nasıl varoldu.
sen ve senin gibiler ne demek ya? Ben kimler gibiyim söyler misiniz? usta esprisinden haberim yok benim. açıklar mısınız?

spartacus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Burada eksik bir analiz var gibi.

Dünya değişime ihtiyaç duymaz derken, bu iradi anlamdadır. Yani heeyt benim değişim zamanın geldi savulun! demez, diyemez. Böyle bir şey olmayacağı gibi, dünyanın kenarında kocaman sakalıyla Zeus dikilip, ikide bir değiş ya dünya da demez, bu mantık, her salise sürekli hareketli, katrilyonlarca değişen evren, doğa, nesneler için fazlasıyla bebekçe değil mi?

Kendi kendine değişir söylemi de bir sonuç söylemidir, hareket süreklidir zaten bu da değişimlere yol açar, yani, durup, durup aha benim hareket vaktim geldi diyen bir şey yok, hareketi doğal görmeniz lazım, sizin savunduğunuz biçimiyle yapay değil.

Hadi cevap verin Dünya Neden güneşin etrafında dönüyor? (bu tarz sorulara cevap vermeyi sevmiyorsunuz, işinize gelmediği için, bazı fosilleşmiş inançları kaybetmeye korkuyor olabilirsiniz, insanların dünya yuvarlaktır döner dendiğinde kapıldıkları korku gibi bir korku.)
ya cevap vermeyi sevmiyorsunuz diye bir şey mi var? siz müslümanları genellemeyi ne kadar da seviyor ve bu huyunuzdan şaşmıyorsunuz öyle. titreyin ve bi kendinize gelin ya. bakın sizi de anlamaya çalışıyorum şurada.aaaa

Allah tekdir!

Konu Neva tarafından (17-08-2012 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: ard arda atilan 3 mesaj birlestirildi.

Önerilen Siteler