Daha sonra bu canlının keseli olduğunu ve Avustrulya'da yaşadığını öğrendim. Bu bilgiyi gördükten sonra aklıma kanguru geldi. Kanguru da bir keseliydi ve yine Avustralya'da yaşıyordu. Bu ortak özellikleri sağlayan başka canlı var mı acaba diye merak ettim ve Koala'yı buldum. Şansa bak ki keseli koala da Avustrulya'da yaşıyormuş.!
Şimdi nerdeyse bütün keselilerin Avustralya'da yaşıyor olmasının alternatif açıklamalarına bakalım.
Bu türleri Allah ayrı ayrı yaratmışsa neden keseli olanları aynı bölgede yaratmak istemiş olsun? Buna ancak ''canı öyle istedi'' diyerek cevap verilebilir.
Ama bu olayı evrimin bilinçsiz ilerleyişiyle tam ve düzgün bir şekilde açıklayabiliriz. Bu açıklamaya göre keselilerin kökeni aynı bölgedir ve bazı farklılaşmalarla farklı keseli türleri aynı bölgede ortaya çıkmıştır.
Bu noktada şunu düşünmek gerekir. Benzerlikler neden ortak atadan gelinerek akraba olunduğunun ispatı olur? Nasıl ve nedendir? Bence materyalistik olarak baktığımızda bir ispat olmuş olur, tanrıyı varsaydığımızda ortak atanın kanıtı olmuş olmaz. İşte o yüzden evrim materyalistik bir görüş gibi görülür. Tanrı yok ve her şey materyalistik olarak oluyor diye düşündüğümüzde ortak atadan mecbur canlılar türeyecek başka şansı yok. Fakat tanrıyı varsaydığımızda ise hepsini ayrı ayrı yaratabilir ve canı öyle istedi deyip geçilebilir, başka hiçbir sebebe ihtiyaç kalmaz. İşte bu konuları açıklamaya çalışan evrimci biyologlar materyalist ateizm veya teizm arasından seçim yapıp dünya görüşünü doğru düzgün oluşturamadığı için tanrı argümanlarına karşı sessiz kalırlar ve ortak atayı da ispat edememiş olurlar. Bakın mesela evrim tartışmasına.