amca olsa söylerdim. maalesef amca olmadı. sır vermektense sırra kadem basmayı tercih ederim.
gruplaşmayı yaratan sizlersiniz. sizler derken forumdaki konuya müdahil olan herkes. evrensel-insan, psikolog olduğunu söylüyor. birilerinin bir yere itilmesi için kişiliğinin oturmamış olması gerekir. kişiliği oturmamış bir insansan gruplaşmanın içine itebilirim. bölücüsün diyerek hakeret ediyorsun. bu konuda seni şikayet edip ceza almana neden olabilecekken sana cevap yazıyorum. biraz anlayış bekliyorum. çarp, çıkart, böl. izin verdiğim kadar ne istersen yap.
Sen zaten ne olduğumu biliyorsundur.Bu kadar şeyi bilen benim ne olduğumu mu bilmeyecek.Pehh..Zeka dolu iletilerinin gözlerimi kamaştırdığını belirtmek isterim bu arada..
Zeka dolu iletilerinin gözlerimi kamaştırdığını belirtmek isterim bu arada..
ciddi misin? ironi mi? : )-negri-
Gordunmu bak; sana psikolojik bir cevap verdi?, sence hangisi?
Saygilarimla;
evrensel-insan
hangisi olduğunu cevapladı. cevaplamasaydı sorun olmazdı. kendimi biliyorum. onun tavrını merak ettim. kafamda kurup ona inanmamaktansa sormak daha iyi.
2 yıl boyunca siteyi izleyip tek bir mesaj dahi yazmamış, ama 2 günlük üyeyken 80 küsur mesajla birdenbire boşalmaya başlamış bir psikolojik vakayı nasıl değerlendirirsiniz?
Ya da psikolojik vaka demekle yanlış kullanmış olabilirim, argoda uygun sözcükleri mevcut ama "kişiliği" diyelim. Mümkünse sadece birkaç cümleyle bilgilendirirseniz memnun oluruz.
Lutfen bir birimizi bosu bosuna bir hic ugruna kirmayalim ...
Negri, Placebo, pante .....
Hepimiz birer insaniz ....
Yanlislarimizla .... dogrularimizla .....
Biraz anlayis lutfen ......
Ideolojiler degisir .... bazen tarih sayfalarina gomulur ....
Ama insanlik bakidir .... tektir ..... ve sonsuzdur ....
Beni kaale almiyorsaniz .... lutfen Mevlana'yi dinleyin ya da Marx'i ya da Nazim Hikmet'i ya da onlar gibi yuzlerce
erdemli insanlari dinleyin ... mesaj aynidir .....
Once insan olmak lazim ....
Her hucresinde hissetmek lazim insanligini
Sefkatla ... anlayisla yaklasmali digerine ....
Hatasi ne olsa bile .....
Lutfen biribirinizi laf cambazligi yapacam ben ustun gelecegim diye kirmayin ....
gerekirse alttan alin buyukluk sizde kalsin .....
Bakiyorum polemik pek bir moda .... herkes bel altindan giydiriyor birbirine ....
Demokrasi olgunluk gerektirir ... en azindan su bilgi caginda ....
Demokrasi lafta olmaz .... ifade ozgurlugu lafta olmaz .....
bu ozgurluk bir iliskidir .....
muhattab aldigin kisi ile saygi cercevesinde kalacaksin....
Kanun ile degil .... ozunle .... bunu iclestirerek yasayacaksin .....
Ne kadar da zit olsa da fikirlerini ....
Demokrasi ... demokratlik saldiri sebestligi degildir .....
ifadeler ozgurlugudur ....AMA
Karsidaki sana saygiduymasini istiyorsan sen de karsidaki saygi duy ... diye dusunmek ve ona gore ifade etmek gerektirir ....