Bir Ramazan günüydü. Polis otomobilleri durdurup kimlik kontrolü yapıyordu. Sürücüler arabalarından indirilmeden kimliklerine bakılıyor, sorun yoksa gitmelerine izin veriliyordu.
Sıra bana geldiğinde, yaşıma, ağarmış saçıma aldırmadan, beni arabadan indirip tepeden tırnağa silah araması yaptılar. Arabamı da didik didik aradılar.
Gitmeme izin verdiklerinde neden farklı muameleye tabi tutulduğumu düşünüp durdum ve birden durumu kavradım.
Bu şahısta önündeki eski öss yeni ygs/lys sınavına girmek için çalışıyor. Çok çalışması gerektiği için pek nette olabilir.
Herkese saygılar sevgiler, mutlu vakitler.
Umarım uzaylılar yoktur ve umarım varsa da iniş yaptıkları ilk yer türkiye olmaz. Galaksiye rezil olan bir halkın mensubu olmak pekde hoş olmazdı hani.
Kraldan çok kralcılıkta doktora tezi olmaya aday Turizm bakanımız Da Bu konuyla ilgili, "Kraldan çok kralcılar var, Bu kamu görevlilerine de zarar veriyor" benzeri bir açıklamada bulunmuş.
Bu uygulama yıllardır yapılıyor. Özellikle istanbulda 4 yıl önce çok yaygındı.
Polis çevirmesine takılırsanız, ve 50 promilin altında alkollü çıksanız bile, sevgili polislerimiz ceza yazmak için başka nedenler buluyorlar. Hiç olmadı, zincir soruyorlar yaz günü...
Bu uygulama yıllardır yapılıyor. Özellikle istanbulda 4 yıl önce çok yaygındı.
Polis çevirmesine takılırsanız, ve 50 promilin altında alkollü çıksanız bile, sevgili polislerimiz ceza yazmak için başka nedenler buluyorlar. Hiç olmadı, zincir soruyorlar yaz günü...
Bu asaiş çevirmesi falan değil, iki eleman deniz kenarında oturmuş sadece bira içiyor
İki memurun 'münferit' işgüzarlığıdır, gibi laflarla açıklanması hayli güç alarm çanları olarak yorumluyorum şahsen bu olayı.
Neyse ki, az önce haberlerde, verilen cezanın geri alındığı ve iki memur hakkında hem disiplin soruşturması hem de savcılık tarafından soruşturma açıldığı söylendi. Umarım devamı takip edilir ve sadece lafta kalmaz.
İki memurun 'münferit' işgüzarlığıdır, gibi laflarla açıklanması hayli güç alarm çanları olarak yorumluyorum şahsen bu olayı.
Neyse ki, az önce haberlerde, verilen cezanın geri alındığı ve iki memur hakkında hem disiplin soruşturması hem de savcılık tarafından soruşturma açıldığı söylendi. Umarım devamı takip edilir ve sadece lafta kalmaz.
Sn Ulpian,
32. gündeaçık açık yalan söyleyen Bülent Arınç hakkında da birşeyler yapılmadıkça, yasa 18 yaş sınırlamasına çekilmedikçe, hiçbir şekilde şahsım adına içimin rahatlayacağını düşünmüyorum.