sosyalmarx´isimli üyeden Alıntı
1) BOP'un İsrail-Ermenistan arasında 5 ülkeyi kaplayan bir Kürdistan kurma projesi olduğunu kim söyledi?
|
Ben soyledim. Bunu sagir sultan duydu ve herkesce bilinen bir sey.
|
2) George Soros'un dinlerarası diyalogla veya evanjelizm ile alakası olduğu ya da bu BOP dediğin şeyle alakası olduğunu kim söyledi?
|
Ben soyledi, yukaridaki yanit gecerlidir.
|
3) Kılıçdaroğlu nerde "Sorosçuyum" demiş? Sorosçuluk bir ideoloji midir? Eğer "sorosçuluk" bir çeşit ajanlıksa hangi gerizekalı bunu açıkça söyler ki?
|
Sen turkiye'de neler oldugunu takip ediyor musun/yoksa etmiyor musun? Bunun geri zekalilik ile ilgisi yok. Soros bir yahudidir ve ulkelerde finans sirketleri vardir. Soros'u daha iyi algilamak istiyorsan, yugoslavya'nin nasil parcalandigina bakabilirsin.
|
4) Bu "dinlerarası diyalog" dediğin şey 3 büyük dini birleştirmeyi düşünüyorsa ne diye mezhep ayrışmasını hedefliyormuş? Biraz tezat değil mi?
|
Bir dini diger bir din ile birlestirmenin en guzel yolu, o dini kendi bunyesinde savastirarak biri birini yok etmesini saglamaktir. Yani bol ve yonet.
|
5) "Dinlerarası diyalog" diye tanımladığın evanjelizmin amacının mezhep çatışması olduğunu nerden duydun? Kimmiş bu hareketin arkasındaki insanlar?
|
Mezhep catismasi demedim. Yukarida gayet acik yazdim. ABD Israil ve B.Britanya basi cekiyorlar, tabi yonetimleri halklari degil.
|
6) "Su andaki kurdculuk-sunni/seri teokratik politikasi da otokrasi olarak bu temelde yurumektedir." <--- bu ne demektir? Otokrasi olarak?!?
|
Sordugun tam nedir? Kullanilan kavramlarin anlamlari mi? Teokrasi dini politika demektir. Amac dini devlettir. Buradaki din, Misir'daki devrilen musluman kardesler gibi sunni seri bir rejimi hedeflemektedir. Bu temelde kurd varligi etnik/kokensel ayrimcilik politikasi olarak kullanilmaktadir.
Otokrasi de, Tek bir adam idaresidir, yani diktator.
|
7) "AKP'nin iktidara gelis seruveni 1980'ler ile hazirlanmistir. Tum sag partiler fes edilerek hepsi tek bir AKP bunyesinde ve cemaat desteginde toplanmis ve iktidara getirilmistir." Böyle bir gizli proje olduğunu nerden duydun? Gizli projeyse bilgiler sana nasıl geliyor? Bu projeyi kimler ve nasıl başarmışlar tam olarak?
|
Sagir sultanin duydugunu benim duymam gayet dogal, cunku kulaklarim da gozlerim de calisiyor.
Bence biraz tarih ile ilgilen. Cok degil, arsivlere baksan yeter. Ya da siteyi soyle bir dolas, eminim bilgi olarak aydinlanacagin bir suru baslik bulacaksin.